Priscilla Presleys hjärtskärande ord efter dotterns död

Priscilla Presleys hjärtskärande ord efter dotterns död

Nyligen kom beskedet att Lisa Marie Presley avlidit. Här är mamma Priscillas känslosamma ord efter det tragiska beskedet.
13 januari, 2023
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria
1:33

Efter reklamen: Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

(1:33)

Slå på ljud

Elvis Presleys dotter, Lisa Marie Presley, har avlidit, endast 54 år gammal. Beskedet lämnades av stjärnans mamma, Priscilla Presley, som delade sina känslor i ett uttalande:

“Det är med tungt hjärta jag måste meddela den tragiska nyheten att min vackra dottern Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någonsin träffat.”

Skådespelarna i filmen Elvis vs de verkliga personerna – så lika är de

Så dog Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley ska ha hittats medvetslös i sovrummet av en städare. Hennes ex-man, Danny Keough, ska ha kommit hem till stjärnan i samband med händelsen och utfört hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans.

Lisa Marie fördes sedan till sjukhus där läkarna försatte henne i koma, men livet gick tyvärr inte att rädda. Enligt källor ska hon ha drabbats av en hjärtinfarkt.

Elvis och Priscilla Presley – sanningen bakom parets kärlekshistoria

Lisa Marie Presleys familj

Lisa Marie Presley är dotter till Elvis och Priscilla Presley. Hon är känd som sångare och låtskrivare och skulle ha fyllt 55 år senare i år. Bara några dagar innan hennes bortgång deltog hon i Golden Globe-galan tillsammans med sin mamma.

Stjärnan lämnar efter sig tvillingarna Finley Aaron Love Lockwood och Harper Vivienne Ann Lockwood som hon har tillsammans med Michael Loockwood. Samt dottern Riley Keough som hon har tillsammans med Danny Keough.

Deras son Benjamin Keough dog 2020, 27 år gammal.

Här är de första bilderna på Jacob Elordi som Elvis Presley

Foto: TT