Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Priscilla Presleys hjärtskärande ord efter dotterns död

13 jan, 2023 
AvEmma Castman
Priscilla Presleys hjärtskärande ord efter dotterns död
Nyligen kom beskedet att Lisa Marie Presley avlidit. Här är mamma Priscillas känslosamma ord efter det tragiska beskedet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoriaBrand logo
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

Elvis Presleys dotter, Lisa Marie Presley, har avlidit, endast 54 år gammal. Beskedet lämnades av stjärnans mamma, Priscilla Presley, som delade sina känslor i ett uttalande:

“Det är med tungt hjärta jag måste meddela den tragiska nyheten att min vackra dottern Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någonsin träffat.”

Så dog Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley ska ha hittats medvetslös i sovrummet av en städare. Hennes ex-man, Danny Keough, ska ha kommit hem till stjärnan i samband med händelsen och utfört hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans.

Annons

Lisa Marie fördes sedan till sjukhus där läkarna försatte henne i koma, men livet gick tyvärr inte att rädda. Enligt källor ska hon ha drabbats av en hjärtinfarkt.

Lisa Marie Presleys familj

Lisa Marie Presley är dotter till Elvis och Priscilla Presley. Hon är känd som sångare och låtskrivare och skulle ha fyllt 55 år senare i år. Bara några dagar innan hennes bortgång deltog hon i Golden Globe-galan tillsammans med sin mamma.

Stjärnan lämnar efter sig tvillingarna Finley Aaron Love Lockwood och Harper Vivienne Ann Lockwood som hon har tillsammans med Michael Loockwood. Samt dottern Riley Keough som hon har tillsammans med Danny Keough.

Deras son Benjamin Keough dog 2020, 27 år gammal.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons