Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nyheter på Netflix i mars 2023

27 feb, 2023 
AvEmma Castman
Nyheter på Netflix i mars 2023
Äntligen är det dags för den andra delen av You säsong 4 att ha premiär! Spana in ytterligare nyheter på Netflix här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är 5 Feelgood-serier på NetflixBrand logo
Här är 5 Feelgood-serier på Netflix

You, Riverdale och Love Is Blind. Ja, det är tre exempel på nya titlar som landar på Netflix i mars – men det stannar inte där. Innehållslistan fylls även på med spännande filmer, tårdrypande serier och intresseväckande dokumentärer. Kanske hittar du en ny favorit?

Netflix: Nyheter att streama

Här listar vi streamingtjänstens nya serier, filmer och dokumentärer i mars.

Nya serier på Netflix i mars 2023

Entrevías

Säsong 2

Handling: När hans tonårsbarnbarn faller offer för knarklangarna som tar över hans grannskap, tar en trött krigsveteran saken i egna händer.

Premiär: 1 mars

Cheat

Cheat

Säsong 1

Handling: Realityserie där de tävlande uppmuntras att bluffa sig fram på vägen mot den hägrande prissumman. Det viktiga är att inte bli upptäckt!

Annons

Premiär: 1 mars

Haffade! En mordgåta på Sicilien

Säsong 2

Handling: Samtidigt som polisen fortsätter att leta efter Gambinos mördare, blir Valentino, Salvo och deras nära och kära mer och mer inblandade i brottets efterdyningar.

Premiär: 2 mars

Sex/Life

Säsong 2

Handling: En kvinnas förflutna krockar med hennes barnfamiljsvardag när exet hon aldrig lyckats glömma plötsligt dyker upp igen.

Premiär: 2 mars

Next in Fashion

Säsong 2

Handling: Realityserie med blivande designers som tävlar om att imponera på berömda gästdomare i hopp om att bli nästa stora namn i modevärlden.

Premiär: 3 mars

You

You

Säsong 4, del 2

Handling: Joe har flyttat till London och har siktet inställt på att begrava det förflutna och bli sitt bästa jag. Men plötsligt får en ny besatthet fäste och allt blir inte som han tänkt sig.

Annons

Premiär: 9 mars

The Glory

Säsong 2

Handling: År efter att ha överlevt fruktansvärda övergrepp på gymnasiet, sätter en kvinna igång en utarbetad hämndplan för att få förövarna att betala för sina brott.

Premiär: 10 mars

Rana Naidu

Säsong 1

Handling: Rana Naidu är expert på att lösa problem åt Bollywoods elit. Men när hans pappa lämnar fängelset uppstår krångel som kanske inte ens han kan reda ut.

Premiär: 10 mars

Outlast

Säsong 1

Handling: Realityserie som utspelar sig i Alaskas extrema vildmark där överlevnadsexperter tävlar om att vinna en stor summa pengar.

Premiär: 10 mars

Ariyoshi Assists

Säsong 1

Handling: Programledaren Ariyoshi låter olika kändisar vara ceremonimästare medan han tar på sig rollen som förbryllad assistent.

Premiär: 14 mars

The Law of the Jungle

The Law of the Jungle

Säsong 1

Handling: Realityserie där elitidrottare blivit lämnade i djungeln och tvingas samarbeta med (eller sabotera för) varandra.

Annons

Premiär: 15 mars

Shadow and Bone

Säsong 2

Handling: På flykt efter uppgörelsen med Kirigan, hittar Alina och Mal nya allierade – och står inför hjärtskärande val i sin jakt på mer mytiska förstärkare.

Premiär: 16 mars

Maestro in Blue

Säsong 1

Handling: När en musiker flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleds också ett oväntat förhållande. Plötsligt visar sig även invånarnas allra mörkaste hemligheter.

Premiär: 17 mars

Hasta el cielo: La serie

Säsong 1

Handling: Efter sin mans död bestämmer sig Sole för att bli gangsterboss i hopp om att skydda sin son. Det innebär dock att gå emot sin egen pappa.

Premiär: 17 mars

Dance 100

Dance 100

Säsong 1

Handling: Realityserie där åtta koreografer måste skapa komplexa dansnummer åt ett stadigt växande antal elitdansare – som dessutom agerar domare.

Annons

Premiär: 17 mars

Osynlig stad

Säsong 2

Handling: En far som återuppväckts i heligt vatten letar desperat efter sin dotter, vilket leder till att han upptäcker sin sanna natur.

Premiär: 22 mars

The Kingdom

Säsong 2

Handling: El Reino kommer tillbaka för en andra (och sista) säsong med en episk kamp mellan det onda och det goda.

Premiär: 22 mars

The Night Agent

Säsong 1

Handling: När en vaksam FBI-agent tar emot ett larmsamtal dras han in i en dödlig konspiration som rör en spion i Vita huset.

Premiär: 23 mars

Love Is Blind

Love Is Blind

Säsong 4

Handling: Jakten på kärlek fortsätter i denna realityserie om dejting, kärlek – och förlovning.

Annons

Premiär: 24 mars

Wellmania

Säsong 1

Handling: När en framgångsrik matskribent får hälsoproblem tvingas hon tänka om kring sin livsstil och satsa på att börja leva sunt – även om det blir hennes död.

Premiär: 29 mars

Unseen

Säsong 1

Handling: En städare söker desperat efter sin man när ett fruktat kriminellt syndikat river upp tragedier och till slut driver henne till våld.

Premiär: 29 mars

Unstable

Säsong 1

Handling: För att bearbeta en stor sorg tar en genialisk forskare inom bioteknik hjälp av sin son, som försöker kliva ut ur sin fars skugga och rädda familjeföretaget.

Premiär: 30 mars

Riverdale

Riverdale

Säsong 7

Handling: Det övernaturliga kriminaldramat återvänder för sin sjunde – och – sista säsong.

Premiär: 30 mars

Annons

Copycat Killer

Säsong 1

Handling: När flertalet hemska mord gör att en stad hamnar i kaos måste en ihärdig åklagare göra sig redo för en katt-och-råtta-lek mot en farlig manipulator.

Premiär: 31 mars

Jag är Georgina

Säsong 2

Handling: Följ med Georgina Rodríguez, mamma, influencer, affärskvinna och Cristiano Ronaldos partner, i en andra säsong.

Premiär: Datum ej satt

Nya filmer på Netflix i mars 2023

Tonight You're Sleeping with Me

Handling: Fast i ett passionslöst äktenskap måste journalisten Nina välja mellan sin avlägsna men kärleksfulla man och en yngre ex-pojkvän som har kommit in i hennes liv igen.

Premiär: 1 mars

Kärlek vid första kyssen

Handling: Javier har förmågan att se in i framtiden, och nu har han äntligen fått en vision om sitt livs kärlek. Det är bara ett problem: hon är ihop med hans bästa vän.

Premiär: 3 mars

Faraway

Faraway

Handling: Efter att ha ärvt ett hus på en kroatisk ö, ger sig en kvinna ut på en resa där hon återuppväcker sin livsglädje – och kanske finner kärleken.

Annons

Premiär: 8 mars

Have a nice day!

Handling: En pensionerad radiovärd börjar packar mat för att tjäna ihop pengar så att han kan delta i sin tidigare arbetsgivares jubileumsfest. Där hoppas han nämligen kunna återförenas med sitt livs kärlek.

Premiär: 10 mars

Luther: The Fallen Sun

Handling: Den briljanta men skamliga Londonpolisen John Luther rymmer från fängelset för att jaga en sadistisk seriemördare i ett olöst fall.

Premiär: 10 mars

Dante och tiden

Handling: En stressad arbetsnarkoman önskar att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.

Premiär: 16 mars

Skuggornas kung

Handling: När deras pappa dör hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.

Premiär: 17 mars

Noise

Handling: När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas plötsligt mörka familjehemligheter.

Annons

Premiär: 17 mars

Johnny

Handling: Efter att ett domstolsbeslut skickat honom att arbeta på ett hospice, knyter en före detta brottsling an till en medkännande präst som förändrar hans liv.

Premiär: 23 mars

Chor Nikal Ke Bhaga

Handling: En flygvärdinna och hennes pojkvän är tvingade att stjäla diamanter för att kunna betala igen en gammal skuld. Planet de befinner sig på stöter dock på patrull när det plötsligt kapas.

Premiär: 24 mars

Kill Boksoon

Kill Boksoon

Handling: Omtalad lönnmördare på jobbet, singelmamma hemma. Att döda? Det är lätt. Det är föräldraskapet som tär.

Premiär: 31 mars

Murder Mystery 2

Handling: Nick och Audrey Spitz har nu öppnat sin egen detektivbyrå och när en vän kidnappas hamnar de mitt i en internationell brottsutredning.

Annons

Premiär: 31 mars

Furies

Handling: En trio förenas för att slå ner ett olycksbådande brottssyndikat som kontrollerar de elaka gatorna i 90-talets Saigon i denna prequel till Furie.

Premiär: Datum ej satt

Nya dokumentärer på Netflix i mars 2023

Monique Olivier: Ondskans hantlangare

Handling: Mellan 1987 och 2003 var Michel Fourniret Frankrikes mest ökände seriemördare. Samtidigt var hans fru en gåta: var hon oskyldigt utnyttjad eller en villig medhjälpare?

Premiär: 2 mars

MH370: Flygplanet som försvann

MH370: Flygplanet som försvann

Handling: 2014 försvann ett plan med 239 personer ombord från all radar. Den här dokumentserien fördjupar sig i ett av våra största moderna mysterier: Flight MH370.

Annons

Premiär: 8 mars

Money Shot: Berättelsen om Pornhub

Handling: Här skildras Pornhubs framgångar och skandaler med intervjuer med skådespelare, aktivister och före detta anställda.

Premiär: 15 mars

Waco: American Apocalypse

Handling: FBI:s omtalade konfrontation med en religiös sekt och den våldsamma upplösningen 1993 kartläggs i denna dokumentär, som dessutom innehåller aldrig tidigare visat bildmaterial.

Premiär: 22 mars

Emergency: NYC

Handling: Se när traumateamproffs i New York City ger livräddande hjälp och delar sina personliga berättelser.

Premiär: 29 mars

Big Mäck: Gangsters and Gold

Handling: En man döms för ett rån han inte begått och tillbringar nio år i fängelse. Decennier senare blir han misstänkt igen – men är han fortfarande oskyldig?

Premiär: 30 mars

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons