Så bra hade paren från serier och filmer passat i verkligheten – enligt astrologin

Emily in Paris

Netflix
Jacob och Bella från Twilight, Joe och Love från You eller Mike och Eleven från Stranger things. Vi vet hur deras relationer såg ut i serierna och filmerna, men hur bra hade skådespelarna egentligen passat ihop – baserat på deras stjärntecken? Vi har svaret!
27 februari, 2023
Wednesday: skådisarna i serien vs verkligheten
0:55

Efter reklamen: Wednesday: skådisarna i serien vs verkligheten

(0:55)

Slå på ljud

Vi reder ut hur kompatibla kärleksparen från våra favoritfilmer och tv-serier är baserat på deras stjärntecken. Kanske får vi äntligen svar på om team Jacob eller team Edward vinner?

1. Eleven och Mike från Stranger things

Eleven och Mike från Stranger things
Netflix

76% kompatibilitet

Millie Bobby Brown (Eleven): Fisk

Finn Wolfhard (Mike): Stenbock

Millie Bobby Brown som spelar Eleven och Finn Wolfhard som spelar Will i Stranger things skulle ha en äventyrlig och spännande relation. Bådas stjärntecken är ärliga och kärleksfulla, men de kan ha svårt att konfrontera och tackla eventuella problem som skulle uppstå. Som tur är har fisken och stenbocken en minst lika bra (om inte bättre) vänskap som kärleksrelation!

2. Nancy och Jonathan från Stranger Things

Nancy och Jonathan från Stranger things
Netflix

76% kompatibilitet

Natalia Dyer (Nancy): Stenbock

Charlie Heaton (Jonathan): Fisk

Natalia Dyer och Charlie Heaton är precis lika kompatibla som Millie och Finn – de är trots allt exakt samma stjärntecken! Men till skillnad från sina yngre kollegor, dejtar Natalia och Charlie i verkligheten. Paret är ett levande bevis på att dessa stjärntecken är ett oväntat men kompatibelt par!

3. Bella och Jacob från twilight

68% kompatibilitet

Kristen Stewart (Bella): Vädur

Taylor Lautner (Jacob): Vattuman

Det verkar vara Team Jacob som vinner den här gången! Det här har minst sagt varit en het debatt, men baserat på deras stjärntecken borde Kristen Stewart kanske dejtat Taylor Lautner istället för Robert Pattinson. Det är dock bara 3 procent som skiljer på team Jacob och team Edward.

4. BELLA OCH Edward FRÅN TWILIGHT

65% kompatibilitet

Kristen Stewart (Bella): Vädur

Robert Pattinson (Edward): Oxe

Kristen och Robert var inte en match made in heaven – enligt deras stjärntecken i alla fall. Och med tanke på att Kristen Stewart var otrogen mot Robert Pattinson verkar det ha stämt. Oxen söker nämligen trygghet i sina relationer, något väduren sällan kan erbjuda.

6. Joe och Love från You

67% kompatibilitet

Penn Badgley (Joe): Skorpion

Victoria Pedretti (Love): Vädur

Penn Badgley och Victoria Pedretti är båda stjärntecken som styrs av planeten Mars, impulsernas planet, och de kompletterar varandra. I grund och botten är de både avundsjuka och dominerande. Väduren kommer att göra allt för att vara den bästa partnern som skorpionen haft. Allt det här låter (obehagligt) likt Joe och Loves relation i tv-serien You!

7. Joe och Marianne från You

73% kompatibilitet

Penn Badgley (Joe): Skorpion

Tati Gabrielle (Marianne): Vattuman

Penn Badgley och Tati Gabrielle som spelar Joe och Marianne är två eldtecken, och därav en mycket intensiv match. De delar ett gemensamt behov av stabilitet och kommer att finna en trygghet i det faktum att de kan lita på varandra. Låter som att skådisarna hade haft en bättre relation än vad deras karaktärer hade...

7. Emily och Alfie från Emily in Paris

53% kompatibilitet

Lily Collins (Emily): Fisk

Lucien Laviscount (Alfie): Tvilling

Lily Collins och Lucien Laviscount var ett snyggt par i Emily in Paris, men i verkligheten är deras odds inte skyhöga. Fiskarna tenderar att leva i en drömvärld och är mycket känsliga, vilket kan irritera många. Men tvillingarna är bra på att se allas sida i en konflikt och på att kommunicera. Om de hittar en bra balans kan denna relation vara lyckad!

8. Emily och Gabriel från Emily in Paris

67% kompatibilitet

Lily Collins (Emily): Fisk

Lucas Bravo (Gabriel): Vädur

Lily Collins andra kärleksintresse i Emily in Paris var Gabriel, som spelas av Lucas Bravo. I verkligheten kan fisken och vädurens relation vara något svår, men lyckas de lösa sina problem kan det bli en livslång kärlek. Väduren styrs av logik och strategi, medan fisken alltid utgår från sina känslor, en skillnad mellan dem som är lika frustrerande som attraktiv.

9. Otis och Ola från Sex education

Ola och Otis från Sex education
Netflix

87% kompatibilitet

Asa Butterfield (Otis): Vädur

Patricia Allison (Ola): Skytt

Enligt deras stjärntecken är Asa Butterfield som spelar Otis och Patricia Allison som spelar Ola i Sex education mycket kompatibla. De har sina olikheter, men i det stora hela skulle skådespelarna ha en hälsosam och givande kärleksrelation. Kemin vi ser mellan Otis och Ola är alltså verklig – till skillnad från Otis och Maeve som bara är 38 procent kompatibla!

Fansens teori om mördaren i You säsong 4 – som faktiskt kan stämma

Foto: Netflix/TT