Nour El Refais teaterpjäs Störst av allt läggs ned helt

Nour El Refais teaterpjäs Störst av allt läggs ned.

Teaterproduktionen Störst av allt med Nour El Refai ställs in och läggs ned. Nu berättar komikern tillika skådespelaren varför.
14 oktober, 2020
Sex steg till en perfekt bas
Slå på ljud

Efter att man redan fått skjuta fram premiären av Nour El Refais på förhand tokhyllade pjäs Störst av allt två gånger – beslutar teamet bakom teaterproduktionen att man ställer in och lägger ner pjäsen helt och hållet.

I ett pressmeddelande förklarar teamet att beslutet togs under tisdagskvällen och att skälet är på grund av det ekonomiska trassel man mött i och med covid-19, och de restriktioner som live- och underhållningsbranschen förhållit sig till under 2020.

Nour El Refai: Det är så himla tråkigt

– Det är så himla, himla tråkigt. Ni anar inte. Nästan två års jobb faller pladask av att ett virus lägger krokben för hela världen. Tusen tusen tack till alla ni som hann se oss spela och som köpt biljetter. Ingen är ledsnare än jag att det blev så här men jag lägger all mitt hopp och min tro till att vi får möjlighet att genomföra det vi påbörjade i framtiden någon gång. Vi ses, säger Nour El Refai i pressmeddelandet.

Både hyllad bok och Netflix-serie

Störst av allt skulle ha premiär på Rival i Stockholm den 28 februari. Teateruppsättningen är en monolog med Nour El Refai som skrivits och regisserats av Paula Stenström Öhman.

Boksuccén Störst av allt av Malin Persson Giolito har hyllats till skyarna och sålt över 800 000 exemplar i Sverige, och utsetts till Europas bästa deckare 2018. Den har även agerat förlaga till den första svenska Netflix-serien med bland andra Felix Sandman i rollerna.

Foto: TT

LÄS MER:

Iphone 12: Allt du vill veta om de 4 nya modellerna

Josefin Dahlberg och Josef Fares har blivit föräldrar

Joe Jonas visar upp sin nya tatuering – som föreställer Sophie Turner