Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Josefin Dahlberg och Josef Fares har blivit föräldrar

14 okt, 2020 
AvSaga Pettersson
Josefin Dahlberg och Josef Fares har blivit föräldrar
Josefin Dahlberg och Josef Fares har fått en dotter som fått namnet Mio! Det är på Instagram som Josefin delar med sig av den glada nyheten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minnsBrand logo
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

Josefin Dahlberg och Josef Fares avslöjade i maj tidigare i år att de väntar barn ihop! Det bara veckor efter att de bekräftat att de var ett par för offentligheten.

”Vi älskar dig redan Mio”, skrev Josefin i ett inlägg på Instagram där hon för första gången visade upp sin gravidmage – ett inlägg som möttes av massor med gratulationer.

Josefin Dahlberg och Josef Fares kärlekshistoria

I podcasten Ofiltrerat berättade Josefin för första gången öppet om hur hon och Josef Fares träffades redan för fyra år sedan, men att relationen då inte höll hela vägen. Men annat är det idag.

– Vi var på lite olika platser i livet och hade lite olika funderingar om vad som var viktigt i ett förhållande och sådär, sa hon i podcasten.

Men efter att Josef ett par år senare uppvaktat henne allt mer fick hon upp ögonen för honom på nytt, och när hennes mamma påpekade att han bockade av alla punkter på Josefins lista över hur en partner ska vara gav hon relationen en ny chans. Idag bor paret ihop i Josefs hus på Ingarö.

Annons

– Vi pratade mycket om relationer och vad man vill leva för liv, och i det möttes vi och insåg att vi faktiskt ville ha samma sak.

Det heter dottern

Nu har lilla Mio äntligen kommit till världen – det blev en liten dotter! Det är på Instagram som Josefin delar med sig av den glada nyheten.

”2020-10-12 kom hon. Åtta dagar tidigt och allt galet fort men så himla bra. Så tacksam och lycklig! Mio vår Mio”, skriver Josefin Dahlberg nu i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Joe Jonas visar upp sin nya tatuering – som föreställer Sophie Turner

Quiz: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?

Quiz: Hur mycket minns du från 00-talet?

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons