Nicole Falciani om anledningen till varför Eric Saade gjorde slut

27 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Nicole Falciani om anledningen till varför Eric Saade gjorde slut
Nu berättar ELLEs Nicole Falciani om anledningen till varför Eric Saade valde att lämna deras relation – när planen var att de skulle ha gift sig i fjol.
Annons
Kändisparen som har gjort slut 2020
Kändisparen som har gjort slut 2020

Nicole Falciani och Eric Saade var ett par i fem år, och i maj tidigare i fjol var planen att de skulle bli man och hustru. Bröllopet som skulle ske i Toscana i Italien blev först framskjutet på grund av corona, och sen blev det inget bröllop alls – i majmånad gick paret istället ut med att de gått skilda vägar.

Nicole har pratat en del om uppbrottet i intervjuer, Eric har å andra sidan varit mer fåordig. Men de båda har förklarat att uppbrottet helt var Erics beslut, ett beslut som Nicole inte hade en aning om.

Nicole Flacianis reaktion på uppbrottet från Eric Saade

I en intervju med ELLE har Nicole berättat om sin reaktion på det plötsliga uppbrottet.

– Jag tror att de flesta kan känna igen sig i att om man ska gifta sig, så tror man att det är den personen man ska dela resten av sitt liv med. Man går in med det mindsetet. Så för mig kom det som en väldigt stor chock. Jag hade inte misstänkt något. Jag var hundra procent ovetande.

Annons

Eric Saade har som sagt inte sagt många ord om uppbrottet – men vid ett tillfälle har han förklarat varför han valde att lämna relationen.

– Allt har sin tid och den tiden var passerad kanske. Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt, sa Eric i en intervju med Expressen.

Nicole Falciani: Därför gjorde Eric Saade slut

I en ny frågestund svarar Nicole på vad vad som egentligen hände mellan henne och Eric.

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skriver Nicole på sin Instagram story, och svarar i samma veva på om hon och Eric har någon kontakt idag:

”Vi har ingen kontakt alls och jag vill inte heller ha det”.

Annons

Foto: Instagram

LÄS MER:

Annons