Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nicole Falciani om kärleken till nya pojkvännen Adem

11 nov, 2020 
AvSaga Pettersson
AvElin Jonsson
Nicole Falciani om kärleken till nya pojkvännen Adem
ELLE:s bloggare Nicole Falciani har hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade. I ett inlägg på bloggen reflekterar hon över det händelserika året, och över den nya relationen – och landar i något viktigt och insiktsfullt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

2020 har varit ett händelserikt år för många, på både gott och ont. Vi är inte ensamma om att känna att världen vänts upp och ner. Någon som verkligen fick känna på hur livet helt bytte bana detta år är Nicole Falciani. I maj skulle hon gift sig med Eric Saade, men istället gick paret skilda vägar. Idag har hon funnit kärleken på nytt, och är just nu i Mexiko för inspelningarna av Paradise hotel – där hon knipit platsen som tv-seriens nya programledare.

Med på plats i Mexiko finns nya pojkvännen Adem Berisha.

Visa det här inlägget på Instagram

Happiiiiii with you

Ett inlägg delat av NICOLE FALCIANI (@nicolefalciani)

Insikten efter det händelserika året

I ett nytt inlägg på sin blogg reflekterar hon över det gångna året, och konstaterar att hon lärt sig en hel del. Som att våga älska någon annan, trots att man nyligen blivit sårad.

”Det har hänt så mycket i mitt liv det här året. Tror inte det har undgått någon. Det finaste av allt är nog ändå att jag vågade ge mitt trasiga hjärta till någon. Och det värsta av allt, ja det är kanske att hjärtat går sönder igen, men nu vet jag att jag kommer överleva. Oavsett hur ont det gör, hur många tårar jag fäller eller hur många panikångestattacker jag får, så vet jag att jag kommer överleva. Och jag fick uppleva kärleken. En fin sådan. En där jag känner mig sedd, hyllad och värdefull. Oavsett vad som sker i framtiden. Så kommer jag att ta med mig det. Ta med mig honom”, skriver hon i inlägget.

Annons

”Den här nya kärleken kanske håller eller så gör den inte det”

Det var Eric Saades beslut att lämna relationen med Nicole tidigare i år, ett beslut som Nicole inte alls var beredd på. För henne fanns bara ett bröllop och därefter en framtid ihop. Trots att livet ställdes på ända så har det blivit bra tillslut, även om det inte blev som hon tänkt sig.

”Jag trodde min förra kärlek var för evigt, men det visade sig att den inte var det. Jag har inte blivit cynisk, för jag tror fortfarande på kärleken. Det gör jag. Men jag har förstått att man aldrig har någon garanti på någonting alls. Jag trodde jag visste. Jag trodde vi skulle vara med varandra tills döden skiljde oss åt. Jag trodde det var vi mot världen. Men så var det inte. Den här nya kärleken kanske håller eller så gör den inte det. Men all kärlek behöver inte alltid hålla för att betyda något”.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Nicole Falciani är ny programledare för Paradise hotel

Hanna Schönberg och Eric Saade visar upp sin kärlek

Nicole Falciani: ”Det gör så ont att jag nästan blir galen”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons