Nicole Falciani är ny programledare för Paradise hotel 2021

Nicole Falciani är ny programledare för Paradise hotel.

Nu står det klart att influencern Nicole Falciani tar över uppdraget som programledare för Paradise Hotel efter det att Rebecca Stella valt att slänga in handduken. Nu berättar Nicole om glädjen inför sitt nya uppdrag.
26 oktober, 2020
Slå på ljud

Efter ett par veckors spekulationer står det nu klart att influencern och ELLEs bloggare Nicole Falciani kommer leda succéprogrammet Paradise Hotel. Och hon är redan nu på plats i Mexico för att spela in nästkommande säsong av programmet, som kommer lagom till våren.

– Jag har landat Sveriges roligaste programledarjobb! Paradise Hotel är verkligen ett superroligt program och det känns oerhört och nästintill overkligt att få leda det på plats, säger Nicole Falciani i pressmeddelandet.

Nicole Falciani är utan tvekan överlycklig över nya jobbet som tar vid i Mexico. I ett inlägg på bloggen berättar hon mer.

”Vart ska jag ens börja??? En av mina största drömmar har gått i uppfyllelse och jag har knappast tagit in det. Men det är på riktigt. Jag är Paradise Hotels nya programledare!!! Så från och med i vår kommer ni hitta mig i huset styrandes med en massa deltagare”, skriver Nicole Falciani.

Nicole Falciani utlovar en säsong med otroligt innehåll

”Om vi säger såhär. Det kommer bli en FET säsong. Jag har redan varit här i Mexiko i snart två veckor och ska stanna i ungefär två månader till. Jag tänker att ni både på bloggen men också på Youtube ska få följa med lite behind the scenes, det ligger redan nu en vlogg uppe från min första arbetsdag, och mer kommer. Är det något speciellt ni hade velat se?”, skriver hon vidare.

Rebecca Stella slängde in handduken

De trogna tittarna vet att det är Rebecca Stella som vanligen leder tittarna genom programmet, men i slutet på september avslöjade hon att hon hoppar av programmet på grund av rådande pandemi.

”Allt kul har sitt slut, och jag har beslutat mig för att fokusera på annat. Det var inget lätt beslut att ta, men på grund av hur världen ser ut just nu – så var förutsättningarna inte densamma och jag var tvungen att ta ett beslut som var det bästa för mig och min familj.”, skrev hon på Instagram om beslutet.

Programledardebut för Nicole Falciani

Nicole är som sagt på plats i Mexico, och spelar in den 14:e säsongen av Paradise Hotel, och trots att hon gör sin programledardebut är hon van att befinna sig framför kameran eftersom influncern sedan tidigare modellat och visat upp sig på sin Youtube-kanal.

– Vi är otroligt stolta över att kunna presentera Nicole Falciani som ny programledare för supersuccén Paradise Hotel. Det är alltid kul att kunna lyfta unga, drivna och i denna kategori oprövade kvinnor som Nicole. Efter att ha imponerat på precis hela teamet under provfilmning är jag fullkomligt övertygad om att Nicole kommer lysa i sin nya roll, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

Paradise Hotel med Nicole Falciani har premiär till våren på Viaplay och Viafree.

Foto: TT/Viaplay

LÄS MER:

Hanna Schönberg och Eric Saade visar upp sin kärlek

Nicole Falciani: ”Det gör så ont att jag nästan blir galen”

Nicole Falciani: Så påverkades min sjukdom av uppbrottet