Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Megan Fox oigenkännlig i nya frisyren

01 feb, 2023 
AvEmma Castman
Megan Fox oigenkännlig i nya frisyren
Megan Fox har ersatt sitt bruna signatursvall med en trendig lob och taggig lugg. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
Megan Fox stilresa genom åren

Vi är vana vid att se Megan Fox i långt brunsvart hår stylat i mittbena, men trots att det är stjärnans signaturlook händer det att hon testar nya frisyrer.

Förra året såg vi henne till exempel i kort lugg och hårfärger som blont och rosa. Den sistnämnda färgen valde dessutom fästmannen Colson Baker (aka Machine Gun Kelly) att matcha på premiären av hans dokumentär Machine Gun Kelly's Life in Pink.

Megan Fox och Machine Gun Kelly
Annons

Megan Fox i trendig lob

Nyligen visade Megan Fox upp en helt ny frisyr, och på de bilderna är stjärnan i princip oigenkännlig. Det var den 27 januari som Fox publicerade bilder på sig själv på Instagram stories och där syns hon i en kall, ljus axellång lob och fräsch trubbig lugg.

Megan Fox i ny frisyr

Till skillnad från exempelvis Bella Hadid, som valde att färga brynen när hon gick från mörkt till ljust hår, har Megan Fox bestämt sig för att behålla sina bruna, fylliga bryn – vilket skapar en fin kontrast till looken, eller hur?

Annons

Uppklippt lugg – stor trend 2023

Sugen på att själv rocka lugg med taggiga toppar? Faktum är att det spås bli en av årets stora trendfrisyrer! Här listar vi allt du behöver veta om looken.

Foto: TT

Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons