Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Megan Fox och Machine Gun Kellys intima detaljer om sexlivet

14 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
Megan Fox och MGK
Megan Fox och Machine Gun Kelly har sällan varit sparsamma med att visa upp sin kärlek för varandra offentligt – eller att dela med sig av privata detaljer om sitt sexliv. Här är de intima detaljerna paret valt avslöjat om sin relation – och som fansen reagerat på.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Megan Fox stilresa genom årenBrand logo
Megan Fox stilresa genom åren

Efter att Megan Fox spelat MGK:s flickvän i musikvideon Bloody Valentine 2020, tog det inte lång innan de blev ett par på riktigt. Sedan dess har de blivit ett av Hollywoods hetaste par och bjudit på en hel del PDA-bilder samt intima avslöjanden om sitt förhållande – och sexliv! Här är de personliga detaljerna Megan och MGK delat med sig av.

Megan Fox jumpsuit

Efter Billboard Awards tidigare i år, delade Megan Fox med sig av några bilder från galan – och en minst sagt privat detalj om hennes och MGKs sexliv. En av bilderna var nämligen en skärmdump från en konversation som Megan haft med sin stylist. I konversationen hade Megan skickat en bild på en blå jumpsuit som hon tänkt bära på galan.

Annons

”Var den här dyr? Vi klippte nämligen nyss ett hål i skrevet så vi kunde ha sex” skrev Megan i meddelandet.

Megan bar inte jumpsuiten på galan, men många fans reagerade på hennes avslöjande om parets sexliv.

”Allt jag vet om det här förhållandet, har berättats mot min vilja” skrev en av följarna.

Det omtalade marmorbordet

I september reagerade fansen på ytterligare ett avslöjande från Megan på Instagram – som lämnade lite åt fantasin när det kommer till parets intimitet. I ett inlägg la Megan nämligen upp en bild på sig själv efter en vistelse på ett Airbnb. Bakom henne syns ett stort marmorbord.

”Jag kan berätta att det här bordet har sett ett och annat under den här vistelsen” skrev Meghan.

Även Machine Gun Kelly kommenterade bilden.

”Jag är så glad över att det där inte är vårt bord längre”

Kommentarsfältet fylldes sedan med en hel del blandade reaktioner.

”De vet att de kan smsa varandra sånt här va?” skrev en följare.

Annons

”Måste boka det här stället!” kommenterade en annan.

Här är andra intima detaljer paret avslöjat!

Smakar på varandras blod

I en intervju med Glamour avslöjade Megan tidigare att hon och MGK brukar smaka på varandra blod.

– Att säga att vi dricker varandras blod kan vara lite vilseledande. Det är bara några droppar, men ja, vi konsumerar varandras blod inför speciella ritualer, berättade Megan.

Paret ska ha smakat varandras blod första gången när de förlovade sig i januari 2022. I intervjun med Glamour förklarade Megan att hon är väldigt intresserad av tarotkort, astrologi och religösa seder, och att hon och MGK bara konsumerar varandras blod inför ritualer som äger rum vid nymåne eller fullmåne.

– När vi gör det är det för att skapa en passage eller för ett speciellt syfte, berättade Megan.

Megans nakenklänning

Paret blev också uppmärksammat i september 2021, efter Megan dykt upp i en nakenklänning från Mugler på Video Music Awards.

Annons

– Han sa ”Du ska vara naken ikväll”, och jag sa ”Whatever you say, daddy. Whatever daddy says” berättade Megan på röda mattan.

När Megan avslöjat att det var MGK som bestämt hennes outfit och att hon kallat honom daddy, skapades reaktioner av olika feministiska rörelser. Någon Megan senare kommenterade i en intervju med Glamour UK.

– Många blev upprörda över det där, vilket jag faktiskt tycker är intressant att prata om eftersom det tar upp ämnet att låta kvinnor vara... kvinnor. Att tillåta oss uppleva det vi vill ha i livet och vad vi gillar. Det är feminism, sa Megan.

Megan Fox på VMAs
Megan Fox på VMAs

Foto: TT, Instagram

Annons