Kändisar som är lika som bär – ser du vem som är vem?

Kändisar som är lika som bär – ser du skillnaden?

Har du tänkt på att Megan Fox och Adriana Lima är extremt lika varandra? Här listar vi fler exempel på Hollywoodstjärnor som nästan ser identiska ut. Nej, du ser inte dubbelt!
04 januari, 2023
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu
0:57

Efter reklamen: Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

(0:57)

Slå på ljud

Det är inte alltid lätt att hålla koll på kändisarna i Hollywood – och speciellt inte när många är så lika varandra att det är svårt att se någon skillnad. Spana in bilderna nedan och se om du ser vem som är vem!

7 kändisar som skämt bort sina familjer med (väldigt mycket!) pengar

Kändisar som är väldigt lika varandra

Megan Fox och Adriana Lima

I juli 2021 delade Adriana Lima en bild på henne och Megan Fox bredvid varandra, följt av texten:

"Megan Fox, om du någonsin behöver en body double i en av dina filmer, slå på mig en pling. Mitt enda krav är... att vi får dela samma makeupartist."

Phoebe Bridgers och Brie Larson

På sociala medier diskuteras Captain Marvel-stjärnan Brie Larsons och artisten Phoebe Bridgers likheter flitigt. Stjärnorna har själva inte kommenterat påståendet, men visst går det inte att komma ifrån att de påminner en hel del om varandra?

Meghan Markle och Joanna Gaines

Joanna Gaines och Meghan Markle skulle i princip kunna vara tvillingar. Leendena är i alla fall identiska!

Natalie Portman och Keira Knightley

Tycker du att Keira Knightley och Natalie Portman är lika varandra är du inte ensam. När Keira var 14 år gammal fick hon spela body double åt Natalie i en Star Wars-film – och sedan dess har de vid ett flertal tillfällen blandats ihop.

5 kändisar som återanvänt sina bröllopsklänningar på röda mattan

Sarah Hyland och Lucy Hale

De kanske är de som påminner minst om varandra på den här listan, men när Lucy Hale publicerade det här fotot på Instagram för ett par år sedan kändes det för en stund som att man såg dubbelt…

"Någon som försöker casta några systrar?", skrev Hale som bildtext till inlägget.

Victoria Pedretti och Hilary Duff

Fans har svårt att släppa likheterna mellan You-stjärnan Victoria Pedretti och Hilary Duff – och vi förstår varför! Ansiktsdragen, håret – ja, allt påminner om varandra.

Courteney Cox och Demi Moore

"Vem är vem.", skrev Demi Moore som bildtext när hon delade den här bilden på Instagram för ett par år sedan. Skådespelarens följare var inte sena med att kommentera likheterna och frågade till och med om Courteney Cox och Demi Moore var släkt.

Halsey och Millie Bobby Brown

När Halsey gästade The Tonight Show med Jimmy Fallon i juni 2022 sa hon att Millie Bobby Brown gärna skulle få spela henne i en eventuell film eftersom de är så lika varandra.

7 kändisar som pratat öppet om sina kroniska sjukdomar

Artikelinspiration: People

Foto: TT