Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

7 kändisar som skämt bort sin familj med pengar

13 dec, 2022 
AvEmma Castman
7 kändisar som skämt bort sin familj med pengar
Rihanna, Chris Hemsworth och Taylor Swift är tre exempel på kändisar som valt att investera delar av sin rikedom i anhöriga. Se vad de gav – och ta del av fler stjärnor som hjälpt nära och kära här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så mycket tjänar de kvinnliga programledarnaBrand logo
Så mycket tjänar de kvinnliga programledarna

Många stjärnor spendera gärna sina förmögenheter på dyra bilar, fina hus, exklusiva kläder och kostsamma accessoarer. Men förutom det glamfyllda är det en hel del som väljer att investera pengarna i sina nära och kära.

Här listar vi sju exempel på kändisar i Hollywood som gett bort stora summor pengar till sina familjer!

Kändisar som är generösa mot sina familjer

Rihanna

Rihanna och hennes mamma

I ett avsnitt av Oprah's Next Chapter 2012 avslöjade Rihanna att hon köpte en herrgård i Barbados till sin mamma. Värdet? 2 miljoner dollar!

Annons

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth har sagt att ett av hans stoltaste ögonblick i karriären var när han hade möjlighet att betala av sina föräldrars hus i Australien.

Taylor Swift

Taylor Swift

2011 köpte Taylor Swift ett nytt hus till sina föräldrar. Det kostade 2,5 miljoner dollar och ligger i Nashville, inte så långt från Keith Urban och Nicole Kidman.

Annons

Niall Horan

Niall Horan

När Niall Horan bara var 19 år betalade han av sin mammas bolån och köpte en ny bil till henne. Niall erbjöd pengar till sin pappa också, men han ska ha tackat nej.

"Jag försökte erbjuda pengar till min pappa men han ville inte ta emot några. Han kan knappt ta emot en julklapp från mig. Jag vill gärna betala för huset han bor i, samtidigt som jag inte vill vara idioten som slänger pengar runt omkring mig.”, sa han i en intervju.

Cardi B

Cardi B

2018 uppfyllde Cardi B en av sina barndomsdrömmar – att köpta ett hus till sin mamma.

Annons

Zayn Malik

Zayn Malik

Även artisten Zayn Malik har köpt ett hus till sin mamma. Det gjorde han 2016, och huset ligger i ett "finare område" i deras hemstad.

Travis Scott

Travis Scott

Sist men inte minst – Travis Scott, som köpte ett nytt hus till sina föräldrar i julklapp 2016. Något han berättade om på Twitter.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons