Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kändisarna som var panka innan de slog igenom

08 dec, 2022 
AvEmma Castman
Kändisarna som var panka innan de slog igenom
Många gånger är kändisar kända för sina glamorösa livsstilar, och det kan vara enkelt att tro att livet de levt alltid varit likadant. Men nej, det finns flera exempel på stjärnor som började på noll. Se här!
Annons
Se 5 kändisar som sällan färgar håretBrand logo
Se 5 kändisar som sällan färgar håret

Selena Gomez, Mila Kunis och Chris Pratt är tre exempel på Hollywoodstjärnor som fick kämpa sig upp till toppen. Spana in listan nedan och ta del av fler berättelser om kändisar som var mer eller mindre panka innan de slog igenom!

Kändisar som inte kommer från rika familjer

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez mamma var bara 16 år när hon fick Selena. Efter fem år skilde sig föräldrarna och då växte Selena upp med bara sin mamma. I E! special från 2011 har artisten berättat att hon minns att bensinen ofta tog slut och att de fick be om hjälp för att klara sig.

Annons

Mila Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis, som är född i Tjernivtsi i Ukraina, flydde med sin familj som 7-åring till USA. I senare intervjuer har skådespelaren berättat att de hade sådan brist på mat att hon tvingades äta "ketchupsoppa" som barn.

Chris Pratt

Chris Pratt

Innan Chris Pratt slog igenom jobbade han som biljettförsäljare och bodde i ett tält i Maui. Men så kom genombrottet, och numera castas han till mer eller mindre varje storfilm i Hollywood.

Annons

Hilary Swank

Hilary Swank

Hilary Swank växte upp i en trailerpark i delstaten Washington. I intervjuer har hon sagt att hon inte såg på sin uppväxt som dålig då hon både hade tak över huvudet och mat på bordet. Det hon tyckte var jobbigt var att behöva lära sig om klasskillnader i så unga år.

Demi Moore

Demi Moore

Även om Demi Moore en gång i tiden var den högst betalda skådespelerskan i filmhistorien, var resan dit lång. Familjen var fattig och Demi tillbringade stora delar av sin uppväxt med att flytta runt mellan olika städer. Därtill hade båda hennes föräldrar problem med alkoholen, något hon bland annat berättat om i ABC News.

När Demi var 16 år hoppade hon av skolan för att satsa på skådespelarkarriären, som tog ordentlig fart efter att hon medverkade i St. Elmo's Fire och About Last Night.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons