Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Hollywoodstjärnorna som ångrar att de blev kända

29 nov, 2022 
AvEmma Castman
Hollywoodstjärnorna som ångrar att de blev kända
Många drömmer om ett liv i rampljuset – men inte alla. Här är fem exempel på kändisar som öppnat upp om sin tillvaro och berättat att de på sätt och vis ångrar att de blev kända.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 kändisar som känt sig tvingade att byta namnBrand logo
Se 5 kändisar som känt sig tvingade att byta namn

Många associerar kändisskapet till lyx och flärd, men ett liv i offentligheten kommer också med baksidor som lätt glöms bort. Från att ständigt bli iakttagen och ifrågasatt till svårigheten med att hitta sig själv och navigera bland omgivningens åsikter och tankar.

Nedan listar vi fem stora stjärnor som öppnat upp om att de inte är helt nöjda med kändisskapet…

Kändisar som ångrar sitt kändisskap

Billie Eilish

Billie Eilish

Billie Eilish har i flera intervjuer berättat att hon inte är något fan av kändislivet. I en intervju med Tidal 2018 sa hon till exempel “Fame f–king sucks”, och när hon pratade med Los Angeles Times ett par år senare förklarade hon känslorna som kom med det första singelsläppet, Ocean Eyes:

Annons

"Jag hatade att gå ut. Jag hatade att gå på event. Jag hatade att bli igenkänd”, sa hon bland annat och fortsatte:

"Jag hatade att känna att alla hade ögonen på mig online. Jag ville bara vara en helt vanlig tonåring.”

Megan Fox

Megan Fox

I en intervju med Esquire 2013 berättade Megan Fox om hur hon ser på kändisskapet och förklarade att det finns baksidor som många inte tänker på.

"Alla tycker att vi ska sluta klaga bara för att vi bor i stora hus eller kör Bentley. Våra liv måste vara så fantastiskt på grund av det... Men folk missar att berömmelse också handlar om att bli mobbad av miljontals människor – hela tiden."

Annons

Anne Hathaway

Anne Hathaway

För Anne Hathaway var början av kändisskapet svårast, innan hon hittade sin plats och på riktigt visste vem hon ville vara.

”Det har stressat mig”, sa Anne till Elle U.K. 2014 och fortsatte:

"Folk sa; 'Du måste bara vara dig själv', och det enda jag tänkte på var: 'Men jag vet inte vem det är än!'"

Lady Gaga

Lady Gaga

Kändisskapet har lett till att Lady Gaga haft svårt att lämna sitt hus. Något om berättade om i CBS Sunday Morning 2016.

Annons

"Jag är medveten om att när jag väl passerar fastighetsgränsen är jag inte längre fri. För så fort jag går ut tillhör jag på sätt och vis alla andra. Det är lagligt att följa efter mig. Det är lagligt att förfölja mig på stranden. Och jag kan inte ringa polisen eller be dem att gå".

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Sist men inte minst, Kristen Stewart – som beskrev kändisskapet som "det värsta i världen" när hon intervjuades av Harper’s Bazaar U.K. 2015.

"När folk säger 'Jag vill bli känd' – tänker jag varför?"

Artikelinspiration: Life & Style Magazine

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons