Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

5 kändisar som gärna pratar öppet om sitt sexliv

25 nov, 2022 
AvEmma Castman
5 kändisar som gärna pratar öppet om sitt sexliv
Vissa kändisar delar gärna med sig av detaljer om privatlivet, medan andra är betydligt mer sparsamma med vad de delar. Här är fem exempel på stjärnor som öppnat upp om sexlivet på ett väldigt frikostigt sätt!
Annons
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Chrissy Teigen, Rihanna och Megan Fox pratar mer än gärna om sex i media. Spana in listan nedan och ta del av några av de mest intima detaljerna som stjärnorna delat.

Kändisar som öppnat upp om sitt sexliv

Megan Fox

Megan Fox

Sedan Megan Fox och Machine Gun Kelly offentliggjorde sin relation har de varit frikostiga med att dela med sig av historier från privatlivet. De har till exempel berättat att de dricker varandras blod "för rituella ändamål" och att Fox förlovningsring är designad för att göra ont att ta av…

Annons

Därtill har de pratat en hel del om sitt sexliv. I en intervju med Glamour berättade Megan nyligen att hon gillar BDSM, och att hon känner sexuell makt på det sättet.

Rihanna

Rihanna

I en intervju med Rolling Stone 2011 berättade Rihanna att hon går igång på att vara undergiven i sängen.

"Jag jobbar mycket och jag måste fatta många verkställande beslut, så när det kommer till att vara intim tycker jag om att känna att jag är någons tjej. Jag gillar att få smisk. Och att vara bunden är kul."

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen berättade för Cosmopolitan att hon och hennes man, John Legend, är medlemmar i 10 000-metersklubben.

Annons

"Vi var på väg till Thailand för att träffa mina föräldrar och låg under en filt", sa Teigen och fortsatte:

"Jag tycker att vi borde få en trofé för det. Vi är inte på något sätt freaky-deaky, men vi är öppna för att testa saker.”

Lady Gaga

Lady Gaga

I en intervju med Grazia berättade Lady Gaga att hon förlorade oskulden när hon var 17, och att det tagit lång tid för henne att bli bekväm när det kommer till sex.

"Jag njöt faktiskt inte av sex förrän för två år sedan. Det var ett monogamt förhållande där jag kände mig fri nog att lita på att jag hade tillräckligt med självkärlek."

Annons

Jane Fonda

Jane Fonda

I The Conversation With Amanda de Cadenet delade Jane Fonda hur hennes sexliv har förändrats i takt med att hon blivit äldre.

"Även om jag är ganska flexibel och kan knäböja är sex inte riktigt lika bekvämt för mig längre. Jag föredrar att antingen ligga eller sitta i en soffa med honom på mig. Och inget snack."

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Se 4 kändisar som visar sina hudproblemBrand logo
Se 4 kändisar som visar sina hudproblem
Annons