5 kändisar som nästan aldrig färgar håret

Kendall Jenner

Tro det eller ej, men det finns stjärnor i Hollywood som inte färgar håret! Här listar vi fem exempel på kändisar som valt att rocka den naturliga looken.
16 november, 2022
9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers
0:53

Efter reklamen: 9 gånger kändisar gjort stora hårmakeovers

(0:53)

Slå på ljud

Det är inte helt ovanligt att kändisarna i Hollywood byter frisyrer och hårfärger lika ofta som de byter strumpor – men faktum är att det finns de som är trogna sina naturliga nyanser.

Här listar vi fem exempel på stjärnor som öppet pratat om beslutet att inte färga håret!

Megan Fox visar upp nya hårfärgen – är foxy red

Hollywoodstjärnor med naturliga hårfärger

Kendall Jenner

Trots att Kendall Jenner arbetar som modell och i sitt yrke provat praktiskt taget alla typer av tänkbara looks dröjde det väldigt länge innan hon valde att testa färga håret.

När hon och hennes systrar var med i en Calvin Klein-kampanj 2018 avslöjade Kendall nämligen att hon aldrig (ja, du läste rätt – aldrig) färgat sitt svall. Sedan dess har modellen dock testat ett par andra hårfärger, men det naturligt bruna är fortfarande hennes signaturlook.

Salma Hayek

Salma Hayeks mörkbruna svall är hennes naturliga, och valet att inte färga det berättade hon om i en intervju med The New York Times:

"Det är min naturliga färg, och det är mina naturliga vita hårstrån... En av anledningarna till att jag inte färgar håret är för att jag inte har tålamodet att göra det. Jag vill inte spendera det som är kvar av min ungdom på att låtsas som att jag är yngre och sedan inte njuta av livet."

Allt om Air Cut – TikTok-frisyren som alla pratar om

Jessica Chastain

Jessica Chastain är villig att byta hårfärg för roller – genom att bära peruk. Hon föredrar nämligen att behålla sin signaturröda look borta från färgämne.

"Som barn ville jag inte vara annorlunda, jag ville se likadan ut som alla andra och slippa bli utpekad... Jag blev förlöjligad för mitt röda hår och mina fräknar. Men vad du än hånas över som gör dig annorlunda är det vad du kommer att älska i framtiden. Om jag ville färga mitt hår skulle jag kunna, men jag insåg att det är den jag är, och mina olikheter gör mig speciell.", sa skådespelaren i en intervju med Refinery 29.

Tracee Ellis Ross

Black-ish-skådespelaren Tracee Ellis Ross testade att vara rödhårig ett tag, men har sedan dess valt att hålla fast vid sin naturliga brunsvarta nyans. I en intervju med Essence 2012 sa hon:

"Jag känner mig bara mer bekväm i min naturliga hårfärg så jag gick tillbaka till det."

Julianne Moore

Julianne Moores signum är hennes röda svall, och hon älskar det! I 30-årsåldern testade hon att bli lite ljusare, men insåg snabbt att det inte var hennes grej. Sedan dess har hon låtit det naturliga vara i fokus, bortsett från mindre justeringar av gråa strån.

"Jag började färga håret för ungefär fem år sedan, när jag hittade lite gråa hårstrån. Jag har en fläck framtill som, om jag lämnade den ifred, skulle bli till en grå strimma. Jag är inte redo för det än!", sa Julianne i en intervju med Redbook 2014.

Artikelinspiration: Popsugar

Foto: TT

Spana in vårens hårtrender redan nu – här är frisyrerna, färgerna och stylingen som gäller