Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisar som gift sig med samma person två gånger

04 dec, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som gift sig med samma person två gånger
Bröllop, skilsmässa – och sedan bröllop igen. Ja, det har varit verklighet för bland annat Pamela Anderson och Rick Salomon. Här är fler exempel på kändispar som sagt "ja" till varandra två gånger!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Kärlek är inte lätt. I alla fall inte om du frågar stjärnor som Pamela Anderson och Elon Musk, som båda hittat kärleken, gift sig, gjort slut och sedan gift sig igen.

Spana in listan nedan och ta del av fler kändisar som äntrat altaret två gånger med samma person!

Hollywoodpar som gift sig två gånger

Pamela Anderson och Rick Salomon

Rick Salomon

Pamela Anderson gifte sig med pokerspelaren Rick Salomon i Las Vegas i oktober 2007. Redan i december samma år begärde Pamela dock att äktenskapet skulle ogiltighetsförklaras på grund av bedrägeri, och duon skildes åt.

Annons

Paret försökte sedan återuppliva kärleken igen och gifte sig för andra gången 2014. Men även det äktenskapet gick i kras bara en kort stund senare.

Elon Musk och Talulah Riley

Elon Musk och Talulah Riley

Den nya Twitter-ägaren Elon Musk och skådespelaren Talulah Riley började dejta kort efter Musks skilsmässa från Justine Wilson 2008. Två år senare gifte de sig, men redan 2012 gick paret skilda vägar.

Ett och ett halvt år senare kopplades stjärnorna ihop igen och gifte om sig, men även det äktenskapet gick i kras och Elon och Talulah ansökte om slutgiltig skilsmässa 2016.

Annons

Frida Kahlo och Diego Rivera

Frida Kahlo och Diego Rivera

De mexikanska konstnärerna Frida Kahlo och Diego Rivera träffades första gången 1922 när hon såg honom måla en väggmålning på hennes skola i Mexico City. Ett par år senare möttes de igen och den 21 augusti 1929 sa de ja till varandra.

Äktenskapet höll fram till 1939 innan de valde att gå skilda vägar. Men den 8 december 1940 gifte de om sig och denna gång höll relationen fram till 1954 då Frida avled, vid 47 års ålder.

Annons

Elizabeth Taylor och Richard Burton

Elizabeth Taylor och Richard Burton

Elizabeth Taylor och Richard Burton träffades första gången på inspelningen av Cleopatra i början av 1960-talet. Det slog gnistor mellan dem direkt och de inledde en affär.

Den 15 mars 1964 gifte de sig, men äktenskapet höll bara i tio år innan de valde att gå skilda vägar – i alla fall för en stund. Ett år senare försonades nämligen Taylor och Burton och de gifte sig för andra gången i Botswana i oktober 1975. Denna gång höll relationen dock bara ett år innan de valde att bryta för gott.

Artikelinspiration: Best life

Foto: TT

Se de 9 mest spelade låtarna i Sverige 2022Brand logo
Se de 9 mest spelade låtarna i Sverige 2022

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons