Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

5 kändisar som återanvänt sina bröllopsklänningar på röda mattan

21 dec, 2022 
AvEmma Castman
5 kändisar som återanvänt sina bröllopsklänningar på röda mattan
Stora släp, vackra detaljer och voluminösa kjolar. Ja, många av kändisarnas bröllopsklänningar får en verkligen att häpna. Här är fem exempel på tillfällen då stjärnorna återanvänt sina bröllopskreationer på röda mattan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Video: Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

Att återanvända galaklänningar blir mer och mer vanligt i Hollywood – och det är inte bara röda mattan-looks som får chansen att skina igen. Nej, det händer även att kändisarna använder sina bröllopsklänningar mer än en gång.

Se exempel på stjärnor som återvunnit eller förnyat sina brudklänningar på ett helt fantastiskt sätt här!

Kändisar som använt sina bröllopsklänningar på röda mattan

Kiera Knightley

Kiera Knightley

Kiera Knightley har burit sin Chanel-bröllopsklänning vid tre tillfällen. Första gången var på förfesten till BAFTA 2008, andra gången på hennes bröllop med James Righton 2013 – och tredje gången var också 2013 men på SeriousFun Gala.

Annons

Emma Stone

Emma Stone

Emma Stone gifte sig med Dave McCary i september 2020. Två år senare äntrade hon Met-galans röda matta i den knälånga Louis Vuitton-klänning som hon bar på parets bröllopsefterfest.

Kate Bosworth

Kate Bosworth

Kate Bosworth gifte sig med Michael Polish 2013 iklädd en vit, axelbandslös Oscar de la Renta-klänning. På Met-galan 2018 arbetade hon tillsammans med samma designer igen, och han skapade då en guldversion av samma look.

Annons

Troian Bellisario

Troian Bellisario

Pretty Little Liars-stjärnan Troian Bellisario återanvände delar av sin bröllopsklänning på Golden Globes efterfest 2020. På bröllopet bar hon kjolen tillsammans en långärmad topp och slöja, och på Golden Globe ersatte hon tröjan med ett vackert rosa linne.

Busy Philipps

Busy Philipps

I ett avsnitt av Busy Philipps egna talkshow Busy Tonight återanvände hon sin bröllopsklänning. Philipps gifte sig med Marc Silverstein 2007 och bar klänningen igen 2019.

Artikelinspiration: Insider

Foto: TT

Se också: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las VegasBrand logo
Se också: 8 oväntade kändispar som gift sig i Las Vegas

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons