Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Därför är siffran 3 det magiska numret i relationer

08 dec, 2022 
AvEmma Castman
Visste du att siffran tre är viktig i relationer? Av flera olika anledningar till och med. Här förklarar vi varför!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisar som har levt eller lever i öppna relationerBrand logo
Kändisar som har levt eller lever i öppna relationer

Även om alla relationer ter sig olika finns det en hel del likheter som inte går att bortse från. Vi tänker till exempel på siffran tre – som gång på gång återkommer i folks kärleksliv och många anser vara magisk. Spana in exemplen nedan och se om du håller med!

Anledningen till att siffran 3 är återkommande i relationer

Efter första dejten väntar många tre dagar innan de hör av sig

Förhoppningsvis är det här inte lika vanligt längre, men den gamla gyllene regeln säger att tre dagar är den perfekta tiden att vänta innan man hör av sig efter en första dejt… Har varken du eller din dejt försökt kontakta varandra efter tre dagar indikerar det kanske ändå att intresset inte är på topp?

Annons

De flesta bli intima på tredje dejten

När det kommer till intimitet finns det inget rätt eller fel, men det sägs att de flesta par som dejtar tar steget och blir intima på tredje dejten. Men som sagt, alla är olika och det viktiga är att du litar på dina instinkter och är säker på det du vill. Tiden ska aldrig spela någon roll.

Efter tre månader är det hög tid att logga ut från samtliga dejtingappar

Träffas man via en dejtingapp och förhållandet rullar på stadigt borde det falla sig naturligt att vilja stänga av sin profil och logga ut från appen – inom tre månader. Vid det laget bör ni nämligen ha haft ett ömsesidigt samtal om er relationsstatus och kommit fram till var ni står. Om inte, ja då kanske ni inte riktigt drar jämt?

När tre år har passerat bör ni kunna tänka på bröllop

Det här betyder inte att ni bör gifta er år tre, men när tre år har passerat ska giftermål i alla fall kännas som något som skulle kunna bli verklighet. Känns det tvärtom främmande är det hög tid att fundera över situationen och rannsaka relationen. Vill jag det här på riktigt?

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons