Bella Hadids nya hårlook – platinablont

Bella Hadid

Bella Hadid har länge förknippats med sitt långa mörkbruna hår. Men nyligen visade hon upp en helt ny hårfärg – nämligen platinablont. Se den stora hårförvandlingen här!
20 december, 2022
Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan
0:60

Efter reklamen: Se Bella Hadids bästa looks på röda mattan

(0:60)

Slå på ljud

Bella Hadids genombrott i modebranschen ägde rum redan 2014 när hon som 18-åring debuterade på New York Fashion Week. Sedan dess har de prestigefyllda modelljobben avlöst varandra och idag är Bella Hadid en av världens mest bokade modeller. Förutom sina cat eye-ögon är även det mörka håret ett av Bella Hadids kännetecken. Men nyligen testade Bella en helt ny hårlook – som fick fansen att häpna.

Se Bella Hadids utseendeförvandling här!

Paris Hilton oigenkännlig i sitt svarta hår

Bella Hadids platinablonda hår

I ett inlägg på Instagram syns nu stjärnmodellen Bella Hadid i en helt annan look än vi är vana vid. Inför en plåtning med tidningen CHAOS stylades Bella i typisk Old Hollywood-stil, samtidigt som håret förvandlades till en platinablond färg och stylades i typiska Marilyn Monroe-lockar. Den stora hårförvandlingen gjordes av den legendariska hårstylisten Sam McKnight – och fansen har blivit överförtjusta i Bella Hadids nya look.

”Wow jag älskar det!” skriver ett fan i kommentarsfältet på Instagram.

Bella Hadid som honungsblond

Eftersom den platinablonda hårlooken skapades inför en plåtning, kommer den med största sannolikhet inte bestå. Däremot är det inte första gången Bella Hadid testar på en blond hårfärg. 2019 blekte modellen nämligen sitt hår till en honungsblond nyans inför MTV VMAs, samt behöll färgen inför några av höstens visningar – bland annat Burberrys.

Gigi Hadid och Bella Hadid på VMAs 2019

Gigi Hadid och Bella Hadid på VMAs 2019

Bella Hadid på Burberrys visning 2019

Bella Hadid på Burberrys visning 2019

Se fler av Bella Hadids minnesvärda hårlooks här!

Bella Hadid med sidecut

På Marc Jacobs visning 2022 dök Bella upp i en för fansen, uppseendeväckande hårlook. De trodde nämligen till en början att modellen rakat av sig håret för visningen –när det i själva verket visade var en väldigt bra peruk.

Bella Hadid i lugg

Bella Hadid sommaren 2022.

Bella Hadid i Babybangs

Bella Hadid i superlångt hår

Bella Hadid i eldigt rött hår

Bella Hadid i rött hår inför en plåtning med Vogue 2021.

Källa: Cosmopolitan, Foto: TT, Instagram

ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani
5:19

Efter reklamen: ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani

(5:19)

Slå på ljud