Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bella Hadid har klippt håret – visar sin nya bob

11 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Bella Hadid
Fotomodellen Bella Hadid sätter alltid nya trender när det gäller frisyrer och hårfärger. Nu visar hon upp sitt nya sommarhår – nämligen en chic bob.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du inte visste om Bella HadidBrand logo
5 saker du inte visste om Bella Hadid

Fotomodellen Bella Hadid trendar alltid när det gäller frisyrer och nya hårfärger. På Hadids sociala-medier får vi följa modellens olika looks och vi blir lika inspererade varje gång!

Det var inte alltför länge sedan Bella Hadid och hennes modellsyster Gigi Hadid visade upp en stor beauty-förändring. Inför en modevisning entrade systrarna catwalken med halvrakade huvuden och blekta ögonbryn.

Systrarna tog sedan till Instagram och delade ögonblicket. Gigi kommenterade då med ”vad som helst för Marc” tillsammans med en rakhyvel-emoji.

Annons

Men det visade sig senare att systrarnas drastiska förändring var fejk. Det rörde sig om ett stort team som låg bakom modellernas look, som bara var smink och peruker.

BELLA HADID VISAR UPP NYA FRISYREN

Nyligen delade Bella Hadid en Instagram-story där hon visade upp sin nya sommarfrisyr. På den första bilden ser man modellen bli sminkad i en vit badrock, men där verkar håret vara i samma frisyr och längd som innan.

Bella Hadid
Bella Hadid visar upp sin nya sommarfrisyr.

Men i nästa story avslöjar modellen förändringar i frisyren. Där ser det ut som att hennes hår bara når till hennes haka och vi kan skymta en liten lugg som ramar in ansiktet.

Annons
Bella Hadid
Bella Hadid i en ny chic bob.

Hadid var nyligen nyligen i Frankrike för Paris Fashion Week, för att modellera Balenciagas 51:a Couture Collection. Modellen delade på Instagram att hon nästan missade sitt stora ögonblick eftersom hon hade tappat sitt pass.

”Tappade mitt pass, fick ett nytt pass. Landade vid fem på morgonen hade plåtning vid sju och sedan show vid tolv,” skrev hon.

MODELLEN OM DEN PRIVATA RELATIONEN

Frankrike har en speciell plats i hjärtat för modellen. Det var där hon och pojkvännen art directorn Marc Kalman blev ”Instagram-officiella” när de deltog på filmfestivalen i Cannes.

Annons

Det var Page Six som rapporterade att paret började dejta i juli 2020 och höll förhållandet hemligt. Även om de nu är öppet tillsammans, tenderar Hadid att hålla förhållandet väldigt privat fortfarande.

SE OCKSÅ: 7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tvBrand logo
SE OCKSÅ: 7 Kändisar du inte visste började sin karriär med reality tv

– Jag tror att det är därför saker och ting har kunnat hålla, sa hon i en intervju med Vogue. När du ger andra människor utrymme att ha åsikter om saker som är så personliga för dig, förgiftar det det.

Foto: TT, Instagram

Annons