Se Gigi och Bella Hadids förvandling – systrarna är oigenkännliga

Se Bella och Gigis förvandling med rakade huvuden

Systrarna Hadid såg helt oigenkännliga ut på Marc Jacobs höstvisning för 2022. Spana in!
29 juni, 2022
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid
1:26

Efter reklamen: VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

(1:26)

Slå på ljud

Modehusens visningar avlöser just nu varandra. Herrmodeveckan i Paris har nyss gått av stapeln, nästa vecka drar Haut Couture-veckan igång i den franska huvudstaden och däremellan väljer några av världens största designers att visa sina kommande höstkollektioner.

En av dem är Marc Jacobs, som presenterade sin höstkollektion för 2022 i stadsbiblioteket New York Public Library i veckan. Och visningen beskrivs som lika historisk som platsen.

Den dolda detaljen i Nicola Peltz Beckhams brudklänning

Några av modehusets mest kända musor gick på catwalken – däribland systrarna Gigi och Bella Hadid. Men om du inte kände igen dem, förstår vi varför.

Gigi och Bella Hadid i rakade huvuden

Modellsystrarna gjorde nämligen en stor beauty-förändring inför modevisningen och entrade catwalken i halvrakade huvuden och blekta ögonbryn.

Båda systrarna delade senare ögonblicket på Instagram och Gigi kommenterade med ”vad som helst för Marc” tillsammans med en rakhyvel-emoji (ja, det finns en rakhyvel-emoji).

Om Gigis Insta-post fick ett och annat fan att tro att huvudet faktiskt var rakat på riktigt, så fastslog Bellas senare inlägg att det hela bara var smink och en peruk då hon visade en video på hur hela proceduren gick till. Det visade sig vara ett stort team bakom looken. Svep höger nedan för att se!

SE OCKSÅ: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum
0:44

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

(0:44)

Slå på ljud

Foto: TT/Instagram