Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Se Gigi och Bella Hadids förvandling – systrarna är oigenkännliga

29 jun, 2022 
Se Bella och Gigis förvandling med rakade huvuden
Systrarna Hadid såg helt oigenkännliga ut på Marc Jacobs höstvisning för 2022. Spana in!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
VIDEO: 5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

Modehusens visningar avlöser just nu varandra. Herrmodeveckan i Paris har nyss gått av stapeln, nästa vecka drar Haut Couture-veckan igång i den franska huvudstaden och däremellan väljer några av världens största designers att visa sina kommande höstkollektioner.

En av dem är Marc Jacobs, som presenterade sin höstkollektion för 2022 i stadsbiblioteket New York Public Library i veckan. Och visningen beskrivs som lika historisk som platsen.

Några av modehusets mest kända musor gick på catwalken – däribland systrarna Gigi och Bella Hadid. Men om du inte kände igen dem, förstår vi varför.

Annons

Gigi och Bella Hadid i rakade huvuden

Modellsystrarna gjorde nämligen en stor beauty-förändring inför modevisningen och entrade catwalken i halvrakade huvuden och blekta ögonbryn.

Gigi Hadid i rakat huvud på Marc Jacobs visning 2022

Båda systrarna delade senare ögonblicket på Instagram och Gigi kommenterade med ”vad som helst för Marc” tillsammans med en rakhyvel-emoji (ja, det finns en rakhyvel-emoji).

Annons

Om Gigis Insta-post fick ett och annat fan att tro att huvudet faktiskt var rakat på riktigt, så fastslog Bellas senare inlägg att det hela bara var smink och en peruk då hon visade en video på hur hela proceduren gick till. Det visade sig vara ett stort team bakom looken. Svep höger nedan för att se!

SE OCKSÅ: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrumBrand logo
SE OCKSÅ: Gigi Hadid visar upp dotterns barnrum

Foto: TT/Instagram

Annons