Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Lucas Bravo avslöjar detaljer om Emily in Paris säsong 2

13 okt, 2020 
Lucas Bravo spelar Gabriel i Emily in Paris
Lucas Bravo, som spelar Gabriel i omtalade Netflix-serien Emily in Paris, avslöjar detaljer om säsong två – och svarar på kritiken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Netflix-serien Emily in Paris har blivit en riktig vattendelare. Vissa älskar den lättsamma och charmiga serien medan andra, inte minst i Frankrike, kallar serien för både klichéartad och överdriven i sin skildring av den parisiska drömmen. Oavsett vilket har vissa karaktärer seglat upp som hypade snackisar – inte minst Lucas Bravo, som spelar Emilys granne och kärleksintresse.

Lucas Bravo om kritiken kring Emily in Paris

I en intervju med Cosmopolitan svarar Bravo på kritiken som har hopat sig över den första säsongen – och är fullt medveten om att serien kan ses som en kliché.

– Om du vill berätta en story om Paris så måste du välja perspektiv. Franska kritiker förstår inte att det är bara är ett perspektiv, utan säger att serien inte speglar Paris. Självklart gör den inte det, Paris är ju så mycket, menar Bravo.

Skådespelaren ser också serien, precis som huvudrollsinnehavaren Lily Collins, som ett perfekt sätt att fly vardagen och inte minst drömma sig bort till det resande som inte är möjligt just nu.

Annons

Blir det en andra säsong av Emily in Paris?

Och nu till den stora frågan som vi alla grubblar över – blir det en andra säsong av Emily in Paris? Även om vi fortfarande väntar på ett officiellt besked kring en ny säsong så har Lucas Bravo hintat om hur det kan bli för hans karaktär framöver. I säsong ett får vi följa kärleksdramat mellan hans karaktär Gabriel, Emily och Gabriels on-och-off partner Camille – och det lär vi få se mer av om vi ska tro Bravo.

– Vi har ju definitivt planterat några frön kring de olika karaktärerna. Camille kysste ju Emily, den gången de låg i sängen och jag gillade bilden... Allt kan hända mellan de tre. Gabriel vill ju garanterat fortsätta umgås med Emily, men Camille är viljestark och kan mycket väl komma tillbaka.

Om du inte redan har sett hela säsongen går Emily in Paris att streama på Netflix.

Foto: TT.

Källa: US Weekly.

LÄS MER:

Netflix-serien Emily in Paris – här är reaktionerna

Blir det en säsong två av Emily in Paris? Här är allt vi vet

5 saker som gör att vi alla vill vara Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons