Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Lily Collins svar på kritiken kring Emily in Paris

09 okt, 2020 
Lily Collins i rollen som Emily i Netflix-serien Emily in Paris
Den omtalade Netflix-serien Emily in Paris är både hyllad och kritiserad. Hör vad Lily Collins, som spelar Emily, själv har att säga om kritiken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Vem som helst som använder sig av sociala medier lär ha märkt av Netflix-serien Emily in Paris, serien som alla talar om just nu. Trots att första avsnittet släpptes så sent som 2 oktober 2020 (!) så har serien redan blivit omtalad, med blandade reaktioner. I fransk media har serien främst kritiserats för att vara klichéartad, överdriven och måla upp en falsk, idyllisk bild av Paris, medan andra gillar att den är drömmig, lättuggad och härlig att kolla på.

Det här är Emily in Paris – med Lily Collins i huvudrollen

Brittisk-amerikanska skådespelaren Lily Collins spelar huvudrollen som Emily Cooper, marknadsföringsexperten från Chicago som får sitt drömjobb i Paris och genast stöter på en del med- och motgångar. Franske skådespelaren Lucas Bravo spelar rollen som Gabriel, Emilys granne som du garanterat kommer att se mer av (ping alla som ej har börjat kolla på serien än). Utöver Lily Collins och Lucas Bravo syns bland annat Philippine Leroy-Beaulieu i rollen som Emilys chef Sylvie, Grey’s Anatomy-stjärnan Kate Walsh som spelar Emilys amerikanska mentor Madeline och Ashley Park, som spelar Emilys bästavän Mindy Chen. Franska skådespelaren och modellen Camille Razat, vars stilsäkra outfits har blivit hyllad i sociala medier, spelar rollen som Emilys vän Camille.

Annons

Lily Collins svarar på kritiken

Att Emily in Paris har blivit en hypad succé är ett faktum och responsen har radat upp sig – både av positiv och negativ karaktär. I en intervju med brittiska VOGUE fick Lily Collins frågan om hur hon känner kring all uppståndelse kring serien. Skådespelaren menar att det känns konstigt att uppleva en sådan hype med pågående världsläge i åtanke, men ser värdet i att tittarna får fly nuet en stund.

– 2020 har varit mörkt för alla, men det känns som att tittarna verkligen faller för serien och har kul, så på många sätt har den släppts vid en perfekt tidpunkt, säger Collins.

"Det är ingen revolutionerande handling"

Collins kommenterar även den omtalade "en amerikan i Paris"-handlingen. Många kritiker upplever den som alldeles för klichéartad och verklighetsfrånvänd, men skådespelaren menar på att det kan vara en vinnande handling som ligger rätt i tiden.

– Det är ju ingen revolutionerande handling, men just nu är det någonting som inte ens är möjligt att göra i verkliga livet.

Emily in Paris finns att streama på Netflix.

Foto: TT.

LÄS MER:

Netflix-serien Emily in Paris – missa inte reaktionerna här

Blir det en säsong 2 av Emily in Paris? Här är allt vi vet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons