Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Då kommer Love is Blind Sverige säsong 2

18 mar, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
love is blind sverige säsong 2
Robert Eldrim / Netflix
Mitt hjärtas fröjd och eviga längtan – nu får vi en säsong två av Love is Blind Sverige. Här är allt du behöver veta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Guldbaggegalan 2024: Love is blind SverigeBrand logo
Guldbaggegalan 2024: Love is blind Sverige

Love is Blind Sverige tog inte bara vårt avlånga land – utan hela världen – med storm när säsong ett hade premiär den 12 januari tidigare i år. Den svenska versionen hamnade på Netflix globala topplista över de mest sedda serierna i världen och det var få som lyckades undgå signaturfrasen "mitt hjärtas fröjd och eviga längtan".

Programmet går ut på att singlar som vill bli älskade för sitt inre kliver in i de så kallade "kapslarna" där de dejtar en rad andra singlar, med en vägg emellan sig. Personerna får inte alls se varandra förrän de väljer någon de vill gifta sig med – och då möts de för första gången öga mot öga.

meira omar oskar nordstrand love is blind säsong 1
Meira Omar och Oskar Nordstrand hittade varandra i Love is Blind säsong 1.TT

Till många tittares fascination och glädje blev Love is Blind Sverige säsong ett en riktig succé, och flera av paren valde att hålla ihop. Under återföreningen avslöjades det till och med att Amanda och Sergio, som hittade varandra i kapslarna, väntade en första Love is Blind-bebis. Även deltagarna Oskar och Meira samt Krisse-Ly och Rasmus visade sig ha hittat kärleken på riktigt och är än idag tillsammans. Och nu är det dags för nya par att hitta sin framtida partner.

Annons

Love is Blind Sverige säsong 2 premiär

Nu står det äntligen klart att Netflix kommer att släppa Love is Blind säsong två. Under en pressträff idag avslöjade streamingjätten att succéformatet kommer tillbaka under 2025. Ännu är det inte känt när och hur programmet kommer att spelas in, eller hur castingprocessen kommer gå till.

När spelas Love is Blind Sverige säsong 2 in?

Love is Blind Sverige säsong ett spelades in i Svenska Hem arena i Strängnäs, och smekmånaden gick av stapeln på Cypern. När paren senare flyttade ihop låg deras gemensamma lägenhet på Gärdet i Stockholm. Enligt ELLEs egna (inte särskilt säkerställda...) teori verkade det som att säsong ett av Love is Blind Sverige spelades in runt april och påsk förra året, så en vild gissning – om nya säsongen håller samma schema – att vi är ganska nära datumen för en ny inspelning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons