Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Chelsea började i terapi efter Love is blind: "Jag såg ut som en galning"

06 mar, 2024 
Love is blind Chelsea Jimmy
Netflix
Love Is blind säsong 6 har fått hela internet att prata om Chelsea och Jimmy. Nu har Chelsea uttalat sig om hur hon framstår i serien och hur hon tvingades möta sina inre demoner efter inspelningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Guldbaggegalan 2024: Love is blind SverigeBrand logo
Guldbaggegalan 2024: Love is blind Sverige

Världen verkar inte få nog av Love Is Blind, och den sjätte säsongen av dejtingprogrammet har fört med sig en hel del vattendelare. En av dem är Chelsea och Jimmy, paret som blev störtförälskade i kapslarna men som sedan bråkat om allt från andra kvinnor, hur mycket man ska gå ut och festa till hurvida Chelsea verkligen är lik Megan Fox.

Chelsea om det stora bråket med Jimmy

I en exklusiv intervju med People Magazine förklarar Chelsea att hon framstår som galen i deras bråk eftersom mycket är utelämnat i programmet. I det sista avsnittet innan finalen leder en utekväll till ett enormt gräl mellan paret, då Chelsea anklagar Jimmy för att vara ute och festa för mycket och spendera för mycket tid med andra tjejer.

Annons
© 2024 Netflix, Inc.

Då avslöjar hon något som hon och Jimmy kommit överens om att hålla utanför programmet – hans historia med en av sina goda vänner. Tjejkompisen, som Chelsea träffat tidigare i programmet, och Jimmy har tidigare haft sex. Något som han talat om för Chelsea men bett henne inte prata om framför kamerorna eftersom han vill hålla det privat.

– Jag ångrar definitivt att jag tog upp det framför kameran, säger Chelsea.

– Det var något som han gjorde väldigt klart att han inte ville exponera för världen, men i verkligheten är det här min relation, det här är våra problem, och jag sitter verkligen med den här frågan som jag inte får ta upp vid vissa tillfällen, och det är inte rättvist.

Annons
© 2024 Netflix, Inc.

Många tittare har reagerat på bråket, och tyckte att rollerna plötsligt skiftade – från att Jimmy varit "the bad guy" till att man började se toxic tendenser i Chelseas beteende.

I intervjun med People säger Chelsea att hon är medveten om att hon inte alltid framstår som den bästa.

– Jag tror att det saknades så mycket sammanhang från båda de där enorma grälen, vilket är så synd eftersom jag ser ut som en bokstavlig galning när det kommer till exponera mitt liv och visa upp min relation för världen, förklarar hon.

Annons

– Det finns så mycket sammanhang som ledde mig till det där som saknades. Så det suger att de delarna inte visas, men det är vad det är.

Det stora Megan Fox-bråket

Chelsea och Jimmy har varit ett av de mest omtalade paren i den senaste säsongen av Love Is Blind, inte minst på grund av "Megan Fox-bråket" som blivit viralt i sociala medier.

När de dejtar i kapslarna, innan de fått se varandra, pratar de om kändis-dubbelgångare, och Chelsea berättar att hon flera gånger fått höra att hon liknar Megan Fox, även om hon själv inte håller med om att de är lika.

© 2024 Netflix, Inc.

Detta fastnar hos Jimmy, och något av det första han säger om Chelsea efter att ha träffat henne första gången är att hon ljugit om sin likhet med Megan Fox. Detta fick internet att rasa, och många ifrågasatte varför man ger sig in i ett experiment som handlar om att hitta kärleken bortom utseende om det är så viktigt för en hur ens partner ser ut.

Annons

Chelsea själv har online pratat om hur påverkad hon blivit av alla negativa kommentarer om hennes utseende sedan serien hade premiär. På instagram berättade hon att hon började i terapi efter sin medverkan, och att produktionen hjälpte henne komma i kontakt med en psykolog och stod för kostnaderna.

–Jag har aldrig riktigt dealat med mina inre demoner eller de problem eller relationsproblem som jag haft, berättar hon för People.

– Nu har jag gjort så mycket för min mentala hälsa, och jag är på den bästa platsen jag någonsin varit i mitt liv, och det är en riktigt bra känsla.

Annons
© 2024 Netflix, Inc.

Då kan du se finalen & återföreningen av Love Is Blind 6

Finalavsnittet av Love Is Blind släpps onsdag den 6 mars på Netflix, och återföreningen har premiär onsdag den 13 mars.

Annons