Sanningen om guldglasen: Därför är de med överallt i Love is blind

23 feb, 2022 
Den nya säsongen av Love is blind innehåller mycket drama. Trots det har internet hakat upp sig på en specifik detalj: Guldglasen. Äntligen har realityseriens skapare avslöjat varför de är med överallt.
Annons
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022
5 Netflixserier vi ser fram emot 2022

Den som tittat på säsong två av Love is blind på Netflix har förmodligen inte missat dem: Guldglasen.

De är nämligen överallt.

I poddarna. Under resan till Mexiko. I deltagarnas hem. I deltagarnas föräldrars hem. På klädprovningarna. På beachpartyt. På svensexan och möhippan. Och till och med på bröllopen.

Glasen har i internationell press kallats för ”the true stars of Love is blind”. Och enligt absolut ingen statistik att referera till alls måste det vara något slags rekord i produktplanering.

Teorierna om guldglasen i Love is blind

Det diskuteras självklart vilt på sociala medier om varför glasen förekommer så ofta. En av teorierna jag själv tycker är mest spännande är den om att de skulle vara där för att underlätta klippningen. Eller snarare möjliggöra för produktionen att klippa utan att ta full hänsyn till ett linjärt förlopp.

Annons

memes med guldglasen

Oavsett vad jag personligen tycker om de gyllene glasen uppskattar jag när internet förenas kring en så egentligen obetydlig detalj i en realityserie. Alla memes på Twitter lämnar ingen besviken.

Stark scen när Natalies föräldrar ska träffa Shayne för första gången och glasen syns i förgrunden.

Säsongen innehåller verkligen en otrolig mängd guldglas.

Notera att de även finns utan fot!

Produktionens svar om guldglasen i Love is blind

Produktionen har faktiskt svarat offentligt på frågan om varför glasen är överallt. I en intervju med Variety säger seriens skapare, Chris Coelen, att det helt enkelt är för att han gillar dem.

– Jag vet inte. Det är något jag gillar. När du sätter på serien så vet du att det är vår serie. Det är en väldigt autentisk, verkligen sann följetong av dessa människors resor men jag gillar det faktum att vi har den här sortens förenande väv med det på ett väldigt lättsamt sätt, det är kul, säger han i intervjun.

Annons