Lisa Marie Presleys yngsta barn har vuxit upp – så lever tvillingarna i dag

Lisa Marie Presley och hennes tre döttrar

I början av året nåddes vi av den tragiska nyheten att Lisa Marie Presley avlidit, endast 54 år gammal. Hon lämnade efter sig tre barn – Riley Keough, 33, och tvillingflickorna Harper och Finley, 14. Så lever de i dag!
06 mars, 2023
Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria
1:33

Efter reklamen: Priscilla Presley och Elvis Presleys kärlekshistoria

(1:33)

Slå på ljud

Den 1 februari i år skulle Lisa Marie Presley fyllt 55 år, men tragiskt nog tog hennes liv slut tidigare än så. Det var den 12 januari som världen nåddes av beskedet att stjärnan avlidit.

“Det är med tungt hjärta jag måste meddela den tragiska nyheten att min vackra dotter Lisa Marie har lämnat oss. Hon var den mest passionerade, starka och kärleksfulla kvinna jag någonsin träffat.”, skrev Lisa Maries mamma Priscilla Presley i ett uttalande i samband med dödsbeskedet.

Priscilla Presleys hjärtskärande hyllning till Lisa Marie på hennes födelsedag

Två barn tillsammans med Danny Keough

Lisa Marie Presley föddes 1968, och arbetade likt sin far med musik. 20 år gammal gifte hon sig med artisten och skådespelaren Danny Keough och tillsammans fick de två barn; dottern Riley Keough och sonen Benjamin Keough. Riley, 33, arbetar i dag som skådespelare och modell, och Benjamin begick sorgligt nog självmord 2020 – endast 27 år gammal.

I samband med att Lisa Maries son skulle fyllt 28 år delade hon med sig av sina känslor i ett hjärtskärande inlägg på Instagram:

”Min vackra, vackra ängel. Jag dyrkade marken du gick på, på denna jord och nu i himlen. Mitt hjärta och min själ försvann med dig. Djupet av smärtan är kvävande och bottenlöst utan dig varje stund av varje dag. Jag kommer aldrig bli densamma”.

Elvis och Priscilla Presley – sanningen bakom parets kärlekshistoria

Fick tvillingar 2008

Förutom Riley och Benjamin är Lisa Marie även mamma till två tvillingflickor. 2006 gifte hon sig nämligen med gitarristen och producenten Michael Lockwood och tillsammans fick de Finley och Harper Lockwood.

Döttrarna, som föddes den 7 oktober 2008, har nu hunnit fylla 14 år – och under tiden Lisa Marie levde delade hon då och då bilder på sina tjejer på Instagram.

Lisa Marie och Michael valde att gå skilda vägar 2016, och i samband med Lisas död uttalade sig Michael i media:

"Det viktigaste för mig just nu är att ta hand om mina döttrar och se till att de alltid känner sig trygga och älskade. Båda två har en otrolig anda och själ, och kommer att föra vår familjers arv vidare för resten av sina liv."

Lisa Marie Presley tillsammans med sin mamma Priscilla och sina döttrar Riley, Harper och Finley.

Lisa Marie Presley tillsammans med sin mamma Priscilla och sina döttrar Riley, Harper och Finley.

OConnor/AFF-USA.com
Efter bestridna testamentet – Priscilla Presley och Riley Keough pratar inte

Foto: TT

Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola Peltz
0:53

Efter reklamen: Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola Peltz

(0:53)

Slå på ljud