Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Därför tror fansen att Kylie Jenners son är namnlös

21 apr, 2022 
AvGabriella Håkansson
Kylie Jenner och Travis Scott
I mars meddelande Kylie Jenner att hennes son inte längre heter Wolf. Men vad pojkens nya namn är har sedan dess stått oklart. Nu har fansen gjort en ny upptäckt som kan avslöja hur det egentligen går med parets jakt på ett nytt namn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

I början av februari blev Kylie Jenner och Travis Scott tvåbarnsföräldrar. Det var dagen efter att dottern Stormi fyllt fyra år som hon blev stora syster åt en liten pojke.

Kylie har tidigare varit öppen med att allt inte gått som en dans på rosor sedan bebisen ankomst. I en Instagram story berättade hon om känslorna över att vara nybliven tvåbarnsmamma.

– Jag vill bara säga till alla nyblivna mammor där ute att tiden efter min graviditet inte har varit lätt. Det har inte varit lätt, det har varit väldigt tufft. Den här tiden har varit lite tuffare för mig än den med min dotter. Det är inte enkelt mentalt, fysiskt eller andligt. Det är galet.

Kylie, Travis och dottern Stormi
Kylie Jenner, Travis Scott och dottern Stormi.

Kylie Jenners namnbyte på sonen

Pojken fick till en början namnet Wolf Webster men Kylie gick sedan ut med att paret ändrat sig.

Annons

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skrev Kylie Jenner på Instagram story.

Men vad Kylie och Travis son fått för nytt namn är inget som paret gått ut med.

Upptäckten under påskfirandet kan avslöja namnsituationen

Under påsken firade hela familjen Kardashian-Jenner högtiden hos mamma Kris Jenner. På sociala medier delades massvis av bilder från familjens storslagna tillställning där systrarnas barn bland annat pysslade, lekte och åt.

Dessutom hade de alla fått både påskpresenter och påskägg som var märkta med deras namn. Och det är just dessa påskpresenter som fansen nu gjort en upptäckt med. Alla barnen benämndes nämligen med sina förnamn medan presenterna till familjens senaste tillskott, Kylies son, istället var namngivna med "Baby Webster".

Detta har fått fansen att spekulera kring att pojken kanske fortfarande inte har något namn. Vi får helt enkelt vänta och se när Kylie berättar vilket namn pojken får, men förmodligen pågår helt enkelt namnjakten fortfarande.

Kylie har själv sagt till Extra att hon verkligen vill att det ska bli rätt denna gång.

– Jag vill inte gå ut med ett nytt namn och sen behöva ändra det igen.

Foto: TT Källa: Teenvogue

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons