Kylie Jenner och Travis Scott byter namn på sonen

22 mar, 2022 
AvSaga Pettersson
Kylie Jenner och Travis Scott byter namn på sonen
Kort efter sonens födsel i början av februari gick Kylie Jenner ut med att han fått namnet Wolf Webster. Men nu ett par veckor senare har föräldrarna valt att byta namn.
”Vår sons namn är inte längre Wolf”, skriver Kylie på Instagram story.
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Kylie Jenner och Travis Scott blev tvåbarnsföräldrar i början av februari. Dagen efter att dottern Stormi fyllt fyra blev hon storasyster åt en liten kille. Efter att Kylie och Travis berättade att sonen kommit till världen så har det från föräldrarnas håll varit ganska tyst.

Tills förra veckan då Kylie gick ut och berättade att det nya livet som mamma till två är tufft. I en Instagram story sa hon:

– Jag vill bara säga till alla nyblivna mammor där ute att tiden efter min graviditet inte har varit lätt. Det har inte varit lätt, det har varit väldigt tufft. Den här tiden har varit lite tuffare för mig än den med min dotter. Det är inte enkelt mentalt, fysiskt eller andligt. Det är galet.

Annons

Kylie jenner och Travis Scott ändrar sonens namn

Sonens namn blev Wolf Webster, något som även det kommunicerades ut i en Instagram story. Men, namnet har föräldrarna nu beslutat sig för att ändra.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skriver Kylie Jenner i sin Instagram story.

I en Instagram story berättar Kylie Jenner att sonens namn inte längre är Wolf.

Vad sonens nya namn är har ingen av föräldrarna gått ut med ännu, så det återstår att se.

Kylie kopierade före detta vännens namn

När Kylie Jenner gick ut med att sonens namn var Wolf Webster var det flera som reagerade på att hon härmat sin före detta vän Tammy Hembrows val av namn till sin sexåriga son, som heter Wolf.

Annons

Kort efter att Kylie annonserat ut namnet lade Tammy ut en bild på sig själv och sonen Wolf, och skrev: ”My Wolf”. Något som många tolkade son en pik mot Kylie Jenner.

Foto: TT, Instagram

Annons