Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Paris Hiltons mamma om oväntade sättet hon fick veta om sitt barnbarn

21 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Paris Hilton och Kathy Hilton med Phoenix
Paris Hilton och Carter Reum välkomnade sonen Phoenix i början av 2023. Paris har tidigare berättat att hon höll graviditeten hemlig från både offentligheten och sin familj. Nu berättar Kathy Hilton om första gången hon fick veta om sitt barnbarn.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoriaBrand logo
Paris Hilton och Carter Reums kärlekshistoria

I januari publicerade Paris Hilton ett inlägg på Instagram med en bild på en bebishand. Till bilden skrev hon: ”Du är redan så älskad att det inte ens kan beskrivas med ord”, och gratulationerna över att paret blivit föräldrar strömmade in.

Paris Hilton och maken Carter Reum fick sonen Phoenix via surrogat och valde att hålla graviditeten hemlig från offentligheten. Även familjen hade ingen aning om att paret väntade barn och fick veta att de välkomnat en son strax innan resten av omvärlden tog del av nyheten.

Kathy Hilton om första gången hon fick träffa sitt barnbarn

I en intervju med Extra berättar nu Paris Hiltons mamma Kathy om stunden hon fick veta att hon blivit mormor – och att det var först när hon fick hålla barnbarnet i sina armar.

Annons

– Jag var i chock, verkligen i fullkomlig chock, berättar Kathy Hilton.

I intervjun berättar hon att hon fick en försenad julklapp av Paris eftersom de inte firade jul ihop.

– Vi firade inte jul ihop eftersom hon var på jobb utomlands, och så sa hon: ”Jag har en överraskning till dig”, vilket var min julklapp. Sen väntade hon några minuter och sa: ”Jag har en till överraskning till dig” och jag tänkte att det kanske var en hundvalp eftersom jag och min make nyligen förlorade vår hund, berättar Kathy.

– Hon kommer in, filten åker ner och jag sa bara: ”Vem är det här? Vad är det här?”, berättar Kathy.

Paris Hilton om när hon visade upp Phoenix för familjen

Även Paris har berättat om händelsen när hon presenterade sin son för sin mamma för första gången. I en intervju med Rolling Stone berättade hon att hon gett sin mamma en Chanelväska innan hon visade upp Phoenix.

– Jag tänkte att om jag ger henne en Chanel först, så kanske hon inte blir lika upprörd över att jag inte berättat för henne om allt det här, sa Paris och berättade om sin mammas möte med sonen.

Annons

– Jag höll bebisen mot min axel, invirad i en filt, och sen när jag satte mig ner så sa hon bara: ”Vad är det det?” och jag sa: ”En bebis, det här är ditt barnbarn”. Hon frågade om det var mitt barn och började gråta. ”Låt mig hålla honom, han är den finaste lilla pojken jag någonsin sett. Han är så fin” sa hon i tårar, berättade Paris.

Paris Hilton om varför hon höll sonen hemlig

I en intervju med Harpers Bazaar berättade Paris tidigare om anledningen varför hon valt att hålla sonen hemlig, och hur hon och Carter lyckades genom att bära peruker när de åkte till sjukhuset, samt påstod att huset skulle målas när de hämtade hem sonen – så ingen personal skulle vara på plats.

– Hela mitt liv har varit så offentligt. Jag aldrig fått ha något för mig själv, så vi bestämde oss för att dela den här upplevelsen bara med varandra, förklarade Paris.

Foto: TT, Instagram

5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons