Kändisbröllopen att se fram emot 2023

Kändisbröllopen att se framemot 2023

Senare i år är det (förhoppningsvis) dags för Megan Fox och Machine Gun Kelly att säga ja till varandra. Här är fler exempel på Hollywoodpar som äntrar altaret 2023!
11 januari, 2023
Se kändisarna som ska gifta sig 2023
1:04

Efter reklamen: Se kändisarna som ska gifta sig 2023

(1:04)

Slå på ljud

2023 ser ut att gå i kärlekens tecken – i alla fall om du frågar Megan Fox och Machine Gun Kelly eller Kate Hudson och Danny Fujikawa.

Spana in listan nedan och ta del av fler stjärnpar som planerar bröllop under året!

Ashley Olsen har gift sig – allt vi vet om det hemliga bröllopet

Hollywoodpar som ska gifta sig 2023

Megan Fox och Machine Gun Kelly

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

I januari 2022 tog Megan Fox och Machine Gun Kelly nästa steg i sitt förhållande och förlovade sig. Bröllopsplaneringen drog igång kort därefter och många trodde att paret skulle säga ja till varandra redan samma år. Men nej, bröllopet verkar i stället äga rum 2023 – och vi väntar med spänning.

Kate Hudson och Danny Fujikawa

I september 2021 förlovade sig Kate Hudson och Danny Fujikawa efter fem år tillsammans. De har i tidigare intervjuer sagt att de inte har bråttom med att gifta sig, men många tror att i år är året då det händer.

Kate Hudson var tidigare gift med Chris Robinson.

Kim Kardashian vill gifta sig igen: ”Fjärde gången gillt”

Calvin Harris och Vick Hope

I maj förra året gick Calvin Harris ner på knä för att be Vick Hope att gifta sig med honom. Ringen uppskattas vara värd 1 miljon pund – och paret hade bara dejtat i fem månader innan frågan kom. I intervjuer har de betonat att bröllopet kommer vara litet och intimt, men vi håller så klart tummarna för att ett par bilder från ceremonin läcker ut ändå!

Simone Biles och Jonathan Owens

Efter två år tillsammans förlovade sig OS-medaljören Simone Biles och den amerikanska fotbollsspelaren Jonathan Owens i februari 2022. Bröllopet planeras äga rum 2023, men något exakt datum är inte satt.

Paret träffades via kändisdejtingappen Raya.

Lana Condor och Anthony De La Torre

Netflix-stjärnan Lana Condor och skådespelarkollegan Anthony De La Torre har varit ett par sedan 2015. I början av 2022 förlovade de sig – och under våren 2023 har de meddelat att bröllopet kommer att äga rum.

Jennifer Lopez delar nya bilder från bröllopet – se här

Foto: TT

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023
0:58

Efter reklamen: Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023

(0:58)

Slå på ljud