Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kim Kardashian vill gifta sig igen: ”Fjärde gången gillt”

02 jan, 2023 
AvLouise Berglund
Kim Kardashian i svart klänning på röda mattan
Kim Kardashian fantiserar om ett nytt bröllop. I Gwyneth Paltrows podd berättar hon om drömmen om att gifta sig igen i framtiden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom årenBrand logo
Video: Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

Kim Kardashian och Kanye West separerade år 2021. Skilsmässan gick igenom 2022. Lagom till nyår berättade Kim hon att hon inte stängt dörren för framtida äktenskap.

– Jag fantiserar om det. Fjärde gången gillt. Det kommer att funka, säger Kim Kardashian i Gwyneth Paltrows podd, Goop podcast, som släppte avsnittet med Kim den sista veckan i december.

Utöver äktenskapet med Kanye West har Kim Kardashian varit gift med producenten Damon Thomas följt av basketspelaren Kris Humphries. Det första äktenskapet varade i tre år. Under det andra äktenskapet ansökte hon om skilsmässa efter 72 dagar.

Annons
Kim Kardashian och Kanye West på röda mattan
Kim Kardashian var gift med Kanye West från 2014-2022. Paret ansökte om skilsmässa år 2021.

Kim Kardashian om sina tidigare äktenskap

I poddavsnittet berättar Kim Kardashian också hur hon ser på sina tre äktenskap.

– Jag känner helt ärligt att mitt senaste äktenskap var mitt första riktiga. Det första, där vet jag inte riktigt vad som hände, vid det andra kände jag att jag så gärna ville vara gift eftersom alla mina vänner var på den platsen. Och jag accepterade inte att jag själv inte var det.

Samtidigt sa hon att hon inte har någon stress att ingå ett eventuellt fjärde äktenskap.

– Jag skulle vara okej med ett typ, för evigt partnerskap också. Jag har många tjejkompisar som har varit gifta, inte gillar upplevelsen av det, eller slutet av det och inte vill gå igenom det igen. Jag skulle vilja ha ett äktenskap. Men jag är glad över att ta min tid. Jag vill verkligen vara singel i ett par år.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons