Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Detaljerna om Ashley Olsens hemliga bröllop

09 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Ashley Olsen
Nyligen kom uppgifter om att Ashley Olsen gift sig med konstnären Louis Eisner. Här är allt vi vet om det intima bröllopet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ashley Olsen - Stilresan genom åren 1Brand logo
Ashley Olsen - Stilresan genom åren 1

Ashley Olsen gjorde sig ett namn i Hollywood redan vid 9 månaders (!) ålder. Med rollen som Michelle Tanner i tv-serien Fullt hus blev hon, och systern Mary-Kate, två av världens mest berömda barnstjärnor. Men i vuxen ålder har Mary-Kate och Ashley istället etablerats i modebranschen och samtidigt tagit ett kliv ut ur Hollywoods strålkastarljus. De har även varit restriktiva med att dela med sig av sina privatliv – och framförallt kärleksliv. Men nyligen kom uppgifter om att Ashley Olsen gift sig med pojkvännen Louis Eisner.

Annons

Här är allt vi vet!

Ashley Olsens pojkvän Louis Eisner

Sedan Ashley Olsen och Louis Eisner blev ett par 2017, har de onekligen varit sparsamma med att visa upp sitt förhållande i offentligheten. Först 2021, fyra år efter de träffats, gjorde de sitt första röda mattan-framträdande tillsammans på välgörenhetsgalan YES.

Ashley och Louis på välgörenhetsgalan YES i september 2021
Ashley och Louis på välgörenhetsgalan YES i september 2021
Ashley och Louis på välgörenhetsgalan YES i september 2021
Ashley och Louis på välgörenhetsgalan YES i september 2021
Annons

En källa till Radar har tidigare berättat om anledningen varför paret valt att hålla relationen utanför offentligheten.

– Det handlar egentligen inte om att de försöker hålla sitt förhållande hemligt på något sätt. Louis gillar bara inte att stå i rampljuset, och Ashley gillar det ännu mindre, berättade källan.

Ashley Olsen och Louis Eisners bröllop

I maj 2022 började det ryktas om förlovning mellan Ashley och Louis, då Ashley skymtats på New Yorks gator med en guldring på ringfingret. Och nu ska paret ha gift sig i hemlighet. Enligt uppgifter till People ska Ashley Olsen och Louis Eisner sagt ja till varandra under en intim ceremoni i Los Angeles 28 december. Bröllopet ska ha ägt rum i en privat bostad i Bel Air, och enligt källor ska bröllopet varit småskaligt med endast femtio gäster, bestående av nära familj och vänner – inklusive Ashleys systrar Mary-Kate och Elizabeth Olsen.

– Ashley är väldigt nära sin familj, precis som Louis är nära sin, så de var givetvis närvarande vi ceremonin. Det var helt perfekt bröllop för Ashley och Louis, de ville inte ha något stort och pampigt, berättar en källa för People.

Annons

De nyblivna makarna har ännu inte kommenterat bröllopet eller delat med sig av några bilder.

Foto: TT

Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfallBrand logo
Kändisåret 2022: Bröllop, bebislycka och dödsfall
Annons