Kändisbråken vi aldrig glömmer – det låg bakom fighterna

Ikoniska kändisbråk

Vissa kändisfighter glöms aldrig bort. Här listar vi några (av väldigt många) ikoniska bråk genom tiderna.
11 november, 2022
4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga
0:42

Efter reklamen: 4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga

(0:42)

Slå på ljud

Är du känd och bråkar med en annan känd är det mer eller mindre ofrånkomligt att händelsen omskrivs.

Det finns dock vissa stjärnfighter som blivit betydligt mycket mer uppmärksammade än andra. Vi tänker till exempel på otrohetsdramat som orsakade stora sprickor mellan Kylie Jenner och Jordyn Woods, eller Kanye West och Taylor Swifts många (och helt orimliga) diskussioner i offentligheten.

Spana in ytterligare exempel på skandalösa kändisstrider här!

10 kändisar som är nära vänner med sina ex

Ikoniska kändisbråk

Khloé Kardashian och Kylie Jenner vs Jordyn Woods

Bråket mellan Khloé Kardashian, Kylie Jenner och Jordyn Woods kan knappast ha undgått någon. Tristan Thompson kysste och flörtade med Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods på en fest – samtidigt som Khloé var höggravid med deras dotter True. Året var 2018 och även om Khloé hävdar att hon har "förlåtit" Jordyn och Tristan har vänskapen mellan Hollywoods före detta favoritkompispar inte återhämtat sig. Frågan är om den någonsin kommer att göra det…

Sarah Jessica Parker vs Kim Cattrall

Sarah Jessica Parker vs Kim Cattrall
Rights Managed

Under årens gång har det spekulerat i att Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall haft en fight. Skådespelarna förnekade dock detta – fram till för ett par år sedan då Cattrall bland annat gick ut med att de fyra huvudrollsinnehavarna i Sex and the city aldrig varit vänner. Dramat eskalerade när Kims bror avled 2018 och Sarah beklagade sorgen, på Instagram kommenterade Kim Cattrall då;

”Dina ständiga försök att nå mig är en smärtsam påminnelse om hur grym du verkligen var förr, och fortfarande är. Du är inte min familj. Du är inte min vän. Sluta exploatera vår tragedi.”

Sarah Jessica Parker har valt att hålla låg profil, men sagt att hon tycker ”det är smärtsamt”. Hon förnekar dock att det finns något pågående bråk mellan skådespelarkollegorna.

Chloë Grace Moretz vs Kim Kardashian

2016 ifrågasatte Chloë Grace Moretz Kim Kardashian på Twitter då hon tyckte att realitystjärnan lagt upp en lite för vågad selfie.

"Jag hoppas verkligen att du inser hur viktigt det är att sätta upp mål för unga kvinnor och lära dem att vi har så mycket mer att erbjuda än bara våra kroppar", skrev skådespelaren.

Kim var snabb med att twittra tillbaka och skrev då bland annat, "Låt oss alla välkomna @ChloeGMoretz till Twitter, eftersom ingen vet vem hon är".

Två år senare, som en del av en marknadsföringskampanj, skickade Kim gratis parfym till sina "hatare", inklusive Chloë.

Kändisarnas sjuka riders – se 17 kravlistor här

Kanye West vs Taylor Swift

Kanye West vs Taylor Swift
Jason DeCrow

När Taylor Swift vann pris för bästa kvinnliga musikvideo på VMA Awards 2009 sprang Kanye West upp på scenen, snodde mikrofonen och sa att Beyoncé borde ha vunnit i stället… Sex år senare, på Grammy Awards, verkade det dock som att striden lagt sig. Då delade Taylor nämligen ut pris till Kanye och allt verkade glömt.

Men, nej! Så var inte fallet. I Kanyes låt Famous från 2016 sjunger han "I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that bitch famous", och fighten var i gång igen.

Enligt Kanye hade han Taylors tillåtelse att släppa låten, vilket Taylor förnekade samtidigt som hon sa att hon "varnade honom för att släppa en låt med ett så starkt kvinnofientligt budskap". Kim Kardashian la sig i och ställde sig på Kanyes sida, men efter ett par år kom det fram att Taylor var den som talat sanning hela tiden.

Doja Cat vs Noah Schnapp

Stranger Things-stjärnan Noah Schnapp berättade (i en nu raderad) TikTok-video att Doja Cat skrivit till honom på Instagram och bett honom koppla ihop henne med hans skådespelarkollega Joseph Quinn. Avslöjandet fick dock artisten att reagera starkt och hon kallade hans handlingar för "förnedrande och exploaterande" samtidigt som hon anklagade honom för maktspel.

Några dagar senare avslöjade Noah i en intervju med Variety att han och Doja bett om ursäkt till varandra och att de lagt ner stridsyxan.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

5 kändisar som känt sig tvingade att byta namn