Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

10 kändisar som är nära vänner med sina ex

20 okt, 2022 
AvEmma Castman
10 kändisar som är nära vänner med sina ex
Från kärlekspar till nära vänner – ja, det är faktiskt möjligt. I alla fall om man frågar Miranda Kerr och Orlando Bloom eller Joe Jonas och Taylor Swift. Spana in fler exempel på före detta kändispar som nu är nära vänner!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Video: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

All kärlek varar inte för evigt, men det behöver inte betyda att relationerna måste ta slut. Här är tio exempel på kändispar som låtit sina kärleksförhållande omvandlas till vänskapsrelationer.

Före detta kändispar som nu är nära vänner

Joe Jonas och Taylor Swift

Joe Jonas och Taylor Swift dejtade ett par månader 2008, innan Joe gjorde slut med Taylor via telefon… Där och då skildes de inte som vänner, men efter ett par år försonades stjärnorna och är i dag nära vänner.

Annons

Miranda Kerr och Orlando Bloom

Miranda Kerr och Orlando Bloom

Även om Miranda Kerr och Orlando Bloom gick skilda vägar 2013 har de fortsatt umgås med varandra sedan dess. I flera intervjuer har de sagt hur lyckligt lottade de är som har varandra, och att det viktiga för dem är att de finns där tillsammans för sin son.

Miley Cyrus och Cody Simpson

Miley Cyrus och Cody Simpson

Relationen mellan Miley Cyrus och Cody Simpson var kort men fin, och även om de inte längre är ett kärlekspar håller de kontakten. Cody har bland annat hyllat Mileys musik på Instagram och berättat hur stolt han är över henne.

Annons

Jennifer Garner och Ben Affleck

Jennifer Garner och Ben Affleck

Efter ett tio-årigt äktenskap valde Jennifer Garner och Ben Affleck att gå skilda vägar, men det stoppade inte dem från att fortsätta umgås. Sedan uppbrottet hade de nämligen setts flertalet gånger tillsammans med sina barn och har till och med åkt på familjesemestrar ihop.

Jennifer Aniston och Brad Pitt

Jennifer Aniston och Brad Pitt

Även om uppbrottet mellan Jennifer Aniston och Brad Pitt var ganska dramatiskt 2005 är de i dag goda vänner. Det före detta paret ska vara måna om att stötta varandra och visar tydligt att de alltid finns där för den andre, menar källor.

Annons

Kourtney Kardashian och Scott Disick

Kourtney Kardashian och Scott Disick

Kourtney Kardashian och Scott Disick hade en av och på-relation mellan 2006 och 2015, och har tre barn tillsammans. Även om de i dag har gått vidare på varsitt håll är de fortfarande nära vänner och är måna om att ha en fungerade relation – inte minst för barnens skull.

Gwyneth Paltrow och Chris Martin

Gwyneth Paltrow och Chris Martin

Även om Gwyneth Paltrow och Chris Martin skilde sig 2016 har det inte stoppat dem från att fortsätta umgås. I oktober 2020 hade de tillexempel en dubbeldejt på stranden i The Hamptons med Paltrows man, Brad Falchuk, och Martins flickvän, Dakota Johnson.

Annons

Jennifer Lopez och Marc Anthony

Jennifer Lopez och Marc Anthony

J. Lo och Anthony gick officiellt skilda vägar 2011, efter sju års äktenskap. Sedan dess har artisterna fortsatt som vänner och umgåtts tillsammans med sina tvillingar, Maximilian och Emme.

Kate Bosworth och Alexander Skarsgård

Kate Bosworth och Alexander Skarsgård

Kate Bosworth och Alexander Skarsgård dejtade i två år innan de gick skilda vägar 2011. I dag är de fortsatt goda vänner och återförenades bland annat på 2018 års Met Gala. De är även måna om att stötta varandra i karriären och har flera gånger hyllat varandra offentligt.

Annons

Hilary Duff och Mike Comrie

Hilary Duff och Mike Comrie

Sist men inte minst, Hilary Duff och Mike Comrie – som gick skilda vägar i januari 2014. Deras vänskapsrelation har dock fått fans att spekulera i om de varit på väg att återförenas, bland annat efter att de setts på Coachella bara tre månader efter uppbrottet. Men nej, Hilary och Mike är bara vänner.

Artikelinspiration: US Magazine

Foto: TT

Annons