Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisarnas reaktioner på nya hajpade appen Clubhouse

09 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Emma Frans, Julia Frändfors och Bianca Ingrosso med flera reagerar på appen Clubhouse.
Vissa fiskar följare, andra hatar det och Bianca Ingrosso förstår ingenting. Vi har samlat kändisarnas reaktioner kring nya appen Clubhouse!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det är riskerna med Clubhouse - hör experten om nya appenBrand logo
Det är riskerna med Clubhouse - hör experten om nya appen

Hajpade appen Clubhouse (som gjorde entré för svenskarna häromveckan) är ett chattforum där man använder sig av röstsamtal – och inte textmeddelanden eller videomeddelanden. Användarna startar upp olika rum för röstsamtal som inriktar sig på helt valfria ämnen och eller frågor de är intresserade av. Och vem som helst kan komma in i rummen för att lyssna och delta i live-samtalen (som handlar om allt mellan himmel och jord).

Det finns chattrum där det endast viskas, talas om kebab och det finns chattrum där man diskuterar politik, och där man diskuterar amerikans hiphop. Appen har lockat både vanlisar, och kändisar. Och här har vi samlat en drös med den senare ansamlingen människors reaktioner kring appen!

Julia Frändfors driver med alla

På skoj bjöd radioprofilen och poddaren Julia Frändfors in till kvällssamtal i det påhittade Clubhouse-rummet ”Töntarnas eftersnack” på sin Instagram. Hon utlovade härlig stämning och ett utrymme att varva ner på tillsammans efter dagens slit. Gensvaret blev stort hos Frändfors följare, som gärna ville delta i snacket. Inte visste de att det hela var ett skoj!

Annons

– Jag kan inte förstå, att så många tror att jag har ett behov av att varva ner ihop med några okända människor på kvällen!, säger Julia Frändfors till kaninen Lucy på Instagram-story och slår tydligt fast att hon inte kunde tänka sig något värre än just det.

Bianca Ingrosso fattar ingenting

Efter en smärre fadäs där Bianca Ingrosso råkat ramla in i ett chattrum, utan att förstå riktigt vad hon höll på med, fick hon hjälp av flertalet vänliga chattare som tappert försökte guida henne i rummet utan resultat. Och i samma veva skrev Bianca Ingrosso på Instagram:

”Jag fattar absolut INGENTING om appen CLUBHOUSE”

Alex Schulman tycker det är smärtsamt tråkigt

Alex Schulman tycker att Clubhouse i Sverige är som Almedalsveckan fast på telefonen, han utvecklar resonemanget i podcasten Alex och Sigges podcast:

– Det är nästan bara PR-, marknadsförings-människor och kommunikatörer som har tagit över skutan på Clubhouse i Sverige. Och det är ju så ofattbart tråkigt, det är så tråkigt att... Ämnena är ”Hur ska svensk media gå in i digitaliseringen”, uråldriga människor som inte kan någonting, och som intervjuar någon som kan ännu mindre. Det är outhärdligt.

Annons

(Goda vännen Sigge Eklund poängterar här att det kanske är så att appens algoritmer har identifierat Alex Schulman som en outhärdlig person, och att det är därför han bara presenteras för samtal som är outhärdliga...)

Margaux Dietz raggar följare

Margaux Dietz klev nyligen in i ett rum om ungefär 700 personer som hängde ut en person, och bad folk dämpa sig. Och bara en stund efter det gick hon ut med en bild på sin Instagram-story där hon raggar följare till sin profil på Clubhouse.

”Följ mig på clubhouse”, uppmanade hon med ett hjärta.

Isabella Löwengrip gör som Margaux

Isabella Löwengrip är sällan sen på bollar som denna, och Clubhouse-appen laddade hon ner i ett nafs! Och precis som influencer Marguax Dietz här ovan, ville Löwengrip fylla på sitt följar-konto med hundratals nya chattare. Isabella Löwengrip publicerade därför en skärmdump på sin Clubhouse-profil på Instagram-story, där hon uttrycker sin önskan om fler följare.

Annons

Alice Stenlöfs assistent hatar det mer än allt

På en bild i en bil tillsammans med sin assistent Lucas, sitter Alice Stenlöf som säger att ”Han hatar Clubhouse av hela sitt hjärta”. Och visst ser assistent Lucas lite purken ut. Så kanske är det så att Lucas Armando Feola avskyr det, eller så är det ett skämt.

Emma Frans gör reklam för sin nya bok

Epidemiologen och vetenskapsjournalisten Emma Frans släpper nu en bok med sin personliga sammanfattning av pandemiåret 2020, och i samma veva passar hon på att prata om boken i Clubhouse:

”Jag diskuterar ‘Emma Frams om sin nya bok ALLA TVÄTTAR HÄNDERNA’ imorgon. Anslut er!”, skrev Emma Frans på sin Twitter.

Amie Bramme Sey vill intervjua artist

Raseriet-poddaren Amie Bramme frågar sina följare på Instagram-story om vem de helst ser att hon tar ett snack med på Clubhouse.

”Vill göra en artist intervju på CH (Clubhouse). Vem skulle ni tycka det va kul om jag intervjuade? Skriver förslag så kollar jag om hen är down”, undrar hon.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

ELLE testar clubhouse: ”För den som gillar skvaller är detta himmelriket”

Clubhouse – allt du behöver veta om den exklusiva app-snackisen

Oscar Zia om nya musiken, glädjen över uppbrottet och längtan efter kärlek

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons