Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

10 kändisar som tagit bort sina tatueringar – bilder före och efter

03 okt, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som tagit bort sina tatueringar
Khloé Kardashian, Megan Fox och Jessica Alba är tre exempel på stjärnor som ångrat sina tatueringar så mycket att de valt att ta bort dem. Spana in bilderna nedan och ta del av motiven de inte längre ville ha!
Annons
5 kändisar med udda tatueringarBrand logo
5 kändisar med udda tatueringar

Det sägs att tatueringar är för evigt, men inte om man frågar Khloé Kardashian eller Hayden Panettiere… De önskade nämligen att deras gaddar var ogjorda, och bestämde sig för att lasra bort dem. Här listar vi tio exempel på kändisar som har fått sina tatueringar borttagna – se bilder före och efter!

Kändisar som ångrat sina tatueringar och tagit bort dem

Megan Fox

Megan Fox tatuering
Megan Fox 2021

På underarmen hade Megan Fox en tatuering av Marilyn Monroes ansikte, men med tiden kom hon fram till att det inte riktigt var vad hon ville och valde att genomgå en borttagningsprocess. Något fans kunde följa under hennes många framträdande på röda mattan, då man såg tatueringen blekna mer och mer för varje gång.

Annons

Khloé Kardashian

För att hedra sin bortgångne pappa valde Khloé Kardashian att tatuera in ett kors, en ängel och ordet ”Daddy” vid svanken. Med tiden kom Khloé dock fram till att det inte riktigt var den typen av hyllning hon ville ha, och valde därför att lasra bort tatueringen 2015.

Jessica Alba

Jessica Alba tatuering
Jessica Alba 2012

Jessica Alba har flera tatueringar på sin kropp, och i en intervju med Refinery29 har hon sagt att hon ångrar två av dem. Bland annat blomman i nacken som hon skaffade när hon var 17 år. Hon ska ha försökt lasra bort den många gånger men inte riktigt lyckats.

Annons

Angelina Jolie

Angelina Jolie tatuering
Angelina Jolie röda mattan

När Angelina Jolie och Billy Bob Thornton var tillsammans valde hon att tatuera in hans namn på vänster arm… Tatueringen försvann dock från skådespelarens kropp när paret gick skilda vägar 2002 och ersattes så småningom av ett annat motiv.

Annons

Pamela Anderson

Pamela Anderson tatuering
Pamela Anderson 2016

När Pamela Anderson medverkade i filmen Barb Wire från 1996 ville filmens skapare att hon skulle ha en taggtrådstatuering på överarmen, men i stället för att låta sminköser rita dit en låtsastatuering bestämde sig Pamela för att göra en riktig. Något hon sedan ångrade… 2014 valde hon nämligen att lasra bort gadden från biceps.

Annons

Pete Davidson

Pete Davidson tatueringar

Trots att Pete Davidson inte ångrar sina tatueringar har han nyligen påbörjat processen med att ta bort ett dussintal från bröst och armar och det ska bero på att han inte vill spendera onödig tid i sminkstolen när han jobbar med film. I intervjuer har han sagt att det är mer smärtsamt att lasra bort tatueringar än att göra dem samt att borttagningsprocessen kommer ta över två år.

Nicole Richie

Nicole Richie tatuering

2013 valde Nicole Richie att ta bort korstatueringen från nedra delen av sin rygg, något hon delade med sig av i den egna webbserien Candidly Nicole. Anledningen till att Nicole ville bli av med tatueringen ska ha varit för att hon inte tyckte om motivet längre.

Annons

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere tatuering

Alla gör misstag… 2013 tog Hayden Panettiere bort en tatuering på sidan av revbenet. Anledningen? Det skulle stå "Vivere senza rimpianti" egentligen, men det sista ordet blev felstavat och i stället stod det "rimipianti".

Heidi Klum

Heidi Klum tatuering
Heidi Klum 2021

När Heide Klum och exmaken Seal firade fyra år valde hon att tatuera in hans namn i abstrakt design tillsammans med deras barns initialer placerade i varsin stjärna. Efter att paret ansökt om skilsmässa 2012 påbörjade Heide dock en borttagningsprocess och har i dag endast kvar stjärnorna.

Annons

Johnny Depp

Johnny Depp

Sist men inte minst, Jonny Depp – som kanske innehar titeln Hollywoods mest kända tatueringshistorier genom tiderna. I slutet av 80-talet och början av 90-talet var han och Winona Ryder ett av Hollywoods mest kända par och Depp valde att föreviga förhållandet med en tatuering som sa "Winona Forever". När relationen sedan tog slut valde han inte att lasra bort hela tatueringen, utan delar av den och skrev då "Wino Forever".

Artikelinspiration: Glamour

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons