Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

01 apr, 2022 
AvEmma Castman
Kändisarna som har sina stjärntecken tatuerade
Rihanna, Nicole Richie och Rita Ora är tre exempel på Hollywoodstjärnor som tatuerat in sitt stjärntecken. Spana in de personliga gaddarna här – perfekt för inspiration!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärnteckenBrand logo
TV: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Gillar du tatueringar och astrologi? Då kanske en vacker astro-tatuering kan vara på sin plats. Här listar vi fem exempel på kändisar som låtit nålen pryda dem med sitt personliga stjärntecken.

Kändisar med astro-tatueringar att inspireras av

Rihanna

Rihannas allra första tatuering var hennes stjärntecken – Fiskarna, placerad bakom höger öra. Tatueringen gjordes av en känd brasiliansk konstnär, och året var 2006.

Annons

Hayden Panettiere

Hayden Panettiere

Med Lejonets-tecken bakom sin högra fotled hyllar Hayden Panettiere sitt stjärntecken. Precis som för Rihanna var detta skådespelarens allra första tatuering, och hon har berättat att hennes mamma faktiskt började gråta när hon såg den. Anledningen? Hayden hade gjort den utan tillåtelse…

Cara Delevingne

Cara Delevingne har tatuerat ett lejon på sitt ena finger. I intervjuer har det kommit fram att modellen först bara tänkte skriva ”Lion”, men att konstnären Keith McCurdy lyckades övertala henne till att göra ett riktigt lejon i stället.

Annons

Nicole Richie

Nicole Richie

Nicole Richie är född den 21 september, och är således Jungfru. Någon hon valt att belysa genom en tatuering på sin handled. I intervjuer har Nicole sagt att hon endast var 16 år gammal när hon gjorde tatueringen.

Rita Ora

Rita Ora

Sångerskan Rita Ora har flera tatueringar på sin kropp, däribland en hyllning till hennes stjärntecken – Skytten. Bakom sitt högra öra har Rita nämligen tatuerat in en pilbåge. Det enda är att pilen och bågen är vända nedåt, vilket går emot tecknets typiska riktning.

Artikelinspiration: Starsignstyle.com

Foto: TT

Se också: Hit ska du resa sommaren 2022 – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Se också: Hit ska du resa sommaren 2022 – enligt ditt stjärntecken
Annons