Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Inspireras av Kylie Jenners minitatueringar

19 sep, 2022 
AvEmma Castman
Inspireras av Kylie Jenners minitatueringar – 6 motiv du kommer vilja kopiera rakt av
Tycker du om minimalistiska tatueringar med motiv som betyder något? Då kommer du garanterat att älska de här fina gaddarna – placerade på ingen mindre än Kylie Jenner.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se också: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärnteckenBrand logo
Se också: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Minimalistiska tatueringar är lika tidlöst som det är snyggt. Men vad kan man egentligen ha för motiv? Låt dig inspireras av Hollywoodstjärnan Kylie Jenners fina gaddar – kanske hittar du en ny favorit?

Kylie Jenners tatueringar – 6 motiv

Rött litet hjärta

Kylie Jenners hjärt-tatuering

På vänster arm har Kylie Jenner tatuerat in ett litet minimalistiskt hjärta i rött. Enligt uppgifter ska hon ha valt att göra tatueringen för att fira sin 18-årsdag. Att det blev just ett rött hjärta är ingen slump, Kylie har nämligen flera motiv i just den färgen.

Annons

"Sanity"

Kylie Jenner tatuering, sanity

Här ser vi ytterligare en röd tatuering, tillika Kylie Jenners allra första. Motivet är placerat på hennes högra höft och föreställer texten "sanity" skrivet i fonetiskskrift. Sanity betyder sunt förnuft och i intervjuer har Kylie sagt att ordet hjälper henne att hålla sig lugn och grundad.

Mormors namn

Kylie Jenner tatuering, mormors namn

På vänster arm har Kylie Jenner tatuerat in Mary Jo med tunn röd skrift. Det är namnet på hennes mormor, och handstilen är ingen mindre än Kylies morfars.

Annons

"M"

På insidan av Kylie Jenners högra lillfinger har den kända tatueraren Jon Boy märkt Kylie med ett motiv som ska föreställa bokstaven m. Det är en vänskapstatuering med Kylie Jenners före detta bästis Jordyn Woods.

Dottern Stormi

2018 blev Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar till dottern Stormi, något de kort därefter valde att föreviga med en tatuering. Paret har nämligen båda tatuerat in sin dotters förnamn i versaler. Kylies är placerad på baksidan av hennes högra arm, precis ovanför armbågen.

Annons

Fjäril

Kylie Jenners fjärilstatuering

Sist (och kanske minst) – en vacker liten fjäril placerad på höger fotled. Även Travis Scott har en likadan tatuering, som med största sannolikhet refererar till Scotts låt Butterfly Effect, som släpptes i maj 2017 – kort efter att paret börjat träffas.

Foto: TT

Se också: Kylie Jenners bästa stilögonblick genom årenBrand logo
Se också: Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons