Fans tror att Kylie Jenner dött och ersatts – allt om den galna teorin

Kylie Jenner poserar på röda mattan

För ett par år sedan började det spekuleras i om Kylie Jenner dött och ersatts av en annan person… Här är allt vi vet om den galna (och minst sagt udda) teorin.
08 september, 2022
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren
1:00

Efter reklamen: Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren

(1:00)

Slå på ljud

Ett liv i rampljuset innebär att allas blickar är riktade mot en – på gott och ont. Diverse rykten avlöser varandra och ibland kan det vara svårt att hålla det privata privat. Något bland annat Kylie Jenner fått känna på...

På sociala medier florerar det nämligen en minst sagt annorlunda teori om den yngsta av syskonen Kardashian-Jenner, något bland annat Your Tango har rapporterat om.

Det hela började i maj 2017 då en användare på Twitter skrev ett inlägg om att Jenner, som då var 19 år gammal, dött och ersatts av någon helt annan. Användaren, som går under namnet Luc, menar nämligen att Jenner förändrats så pass mycket de senaste åren att det omöjligt kan vara samma person.

Det skulle Kylie Jenner heta egentligen

Det skrev Luc på Twitter

Det var när Luc postade två bilder på Hollywoodstjärnan men från olika år och skrev "Ny konspirationsteori: Kylie Jenner dog 2013 och ersattes med en klon som inte liknar henne", som ryktet tog fart.

Inlägget har nämligen fått många att reagera och i Twittertråden syns det att flera användare är inne på samma spår som Luc…

"Jag har tänkt på det här ett tag nu", skriver en användare.

"En helt annan person, inte bara fysiskt. Hela hennes personlighet, röst, allt är bara annorlunda”, adderar en annan.

"Jag tror på detta till 100 000%", skriver en tredje.

Majoriteten tror att det handlar om ingrepp

Den minst sagt galna teorin bottnar alltså i att Kylie Jenners utseende förändrades en del mellan 2013 och 2014, något som väckte frågor bland fans och fick många att börja spekulera. Vissa går på Lucs spår och tror att stjärnan blivit utbytt medan majoriteten är säkra på att det handlar om ingrepp.

Och visst låter det sistnämnda alternativet mer rimligt?

Foto: TT

Kylie Jenner: Jag grät i veckor efter att jag fött min son