Kylie Jenner: Jag grät i veckor efter att jag fött min son

Kylie Jenner: Jag grät i flera veckor efter att jag fött min son

Första tiden som tvåbarnsmamma var tuff för Kylie Jenner. I trailern till den nya säsongen av The Kardashians hör vi henne säga att hon gråtit non-stop i tre veckor efter att sonen föddes.
02 september, 2022
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren
1:00

Efter reklamen: Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren

(1:00)

Slå på ljud

Att få barn är inte bara guld och gröna skogar. Bland all lycka och glädje tränger ofta även känslor som är mindre positiva fram. Kylie Jenner är en av alla som hade svåra veckor att ta sig igenom efter sin andra förlossning, något vi kommer att få höra henne prata om i den kommande säsongen av The Kardashians.

”Jag har gråtit non-stop i tre veckor”

I trailern för den andra säsongen av The Kardashians får vi alltså ta del av hur Kylie Jenner mådde efter sin senaste förlossning. I februari tidigare i år fick hon en son, sitt andra barn ihop med Travis Scott, och i trailern får vi se när hon bara veckor efter hans ankomst till världen pratar med systern Kendall Jenner om att hon inte alls mår bra.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

– Jag borde vara väldigt lycklig just nu. Jag har precis fått barn, men jag har gråtit non-stop i tre veckor, hör vi Kylie Jenner säga i trailern.

Och vad mer hon har att säga kring det hela återstår att se i den kommande säsongen av realityserien.

Anledningen varför Travis Scott och Kylie Jenner inte bor ihop

Sonens namn är fortfarande okänt

Sedan tidigare är Kylie Jenner också mamma till dottern Stormi Webster. Men vad Stormis lillebror har fått för namn är för tillfället okänt. Kort efter att sonen föddes i februari gick Kylie Jenner och Travis Scott ut med att han fått namnet Wolf Webster. Men efter ett par veckor gick Kylie ut och sa att de hade ångrat sig.

– Jag gillade namnet, jag har ingenting emot Wolf, men det var bara inte rätt, sa Kylie Jenner till Entertainment tonight i april.

Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
0:57

Efter reklamen: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

(0:57)

Slå på ljud

Foto: TT, Instagram