Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kylie Jenner: Jag grät i veckor efter att jag fött min son

02 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Kylie Jenner: Jag grät i flera veckor efter att jag fött min son
Första tiden som tvåbarnsmamma var tuff för Kylie Jenner. I trailern till den nya säsongen av The Kardashians hör vi henne säga att hon gråtit non-stop i tre veckor efter att sonen föddes.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom årenBrand logo
Kylie Jenners bästa stilögonblick genom åren

Att få barn är inte bara guld och gröna skogar. Bland all lycka och glädje tränger ofta även känslor som är mindre positiva fram. Kylie Jenner är en av alla som hade svåra veckor att ta sig igenom efter sin andra förlossning, något vi kommer att få höra henne prata om i den kommande säsongen av The Kardashians.

”Jag har gråtit non-stop i tre veckor”

I trailern för den andra säsongen av The Kardashians får vi alltså ta del av hur Kylie Jenner mådde efter sin senaste förlossning. I februari tidigare i år fick hon en son, sitt andra barn ihop med Travis Scott, och i trailern får vi se när hon bara veckor efter hans ankomst till världen pratar med systern Kendall Jenner om att hon inte alls mår bra.

Annons

– Jag borde vara väldigt lycklig just nu. Jag har precis fått barn, men jag har gråtit non-stop i tre veckor, hör vi Kylie Jenner säga i trailern.

Och vad mer hon har att säga kring det hela återstår att se i den kommande säsongen av realityserien.

Sonens namn är fortfarande okänt

Sedan tidigare är Kylie Jenner också mamma till dottern Stormi Webster. Men vad Stormis lillebror har fått för namn är för tillfället okänt. Kort efter att sonen föddes i februari gick Kylie Jenner och Travis Scott ut med att han fått namnet Wolf Webster. Men efter ett par veckor gick Kylie ut och sa att de hade ångrat sig.

– Jag gillade namnet, jag har ingenting emot Wolf, men det var bara inte rätt, sa Kylie Jenner till Entertainment tonight i april.

Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons