Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Anledningen varför Travis Scott och Kylie Jenner inte bor ihop

19 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Travis Scott, Kylie Jenner
Trots att Kylie Jenner och Travis Scott delar två barn tillsammans – så bor paret forfarande på separata ställen. Här är anledningen varför paret valt att bo isär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

Familjelivet går som på räls för Kylie Jenner och Travis Scott. I februari i år blev paret föräldrar till sitt andra barn och sonen föddes bara dagen efter att deras dotter Stormi fyllt fyra år. Men även fast kärleken spirar för paret så bor de fortfarande inte tillsammans.

Kylie Jenner och Travis Scott bor inte tillsammans

Just nu ser boendesituationen ut som så att Kylie Jenner bor ensam på sin herrgård i Los Angeles med sina två barn. Anledningen till detta är på grund av att Travis Scott, fortsätter att insistera på att bo själv även deras förhållande har utvecklats. En källa nära till Scott berättade för The Sun att han gärna vill leva separat för att inte blanda sitt arbetsliv med sitt privatliv.

– Travis insisterar på att han behöver sin egna plats. Han har pratat med Kylie att det inte har något att göra med hur han känner för henne eller barnen, men att han behöver sitt utrymme för att kunna göra musik.

Annons

travis scott i papparollen

Även om Travis Scott inte bor tillsammans med sina barn och har en hektisk musikkarriär med ett fullspäckat schema så tar han ändå ett lika stort faderligt ansvar, berättar samma källa.

–När han är med henne och barnen är han hundra procent i papparollen, men när han är hemma hos sig så jobbar han på karriären. Travis delar sin tid mellan att vara borta och göra shower, och när han jobbar i studion så stannar han på sin plats och kommer sedan ”hem” till Kylie och barnen i några dagar.

Kylie har enligt uppgifter föreslagit att de skulle kunna ändra boendesituationen, men Scott insisterar på att behålla sitt eget utrymme.

– Han insisterar på att när han arbetar så måste han vara på sin egen plats och göra sin grej. Hon har till och med erbjudit att köra igång en renovering för att få honom att flytta in men han vill inte det än.

Källa: YourTango Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons