Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

8 bilder som visar att Selena Gomez har Hollywoods finaste minitatueringar

08 sep, 2022 
AvEmma Castman
Selena Gomez tatueringar
Älskar du också tatueringar i miniatyr? Då ska du definitivt läsa vidare! Här visar vi upp åtta av Selena Gomez vackra minigaddar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
9 saker du inte visste om Selena Gomez

Selena Gomez har flertalet tatueringar på sin kropp varav ett par är riktigt små. Spana in dem här och låt dig inspireras av Hollywoods kanske snyggaste minitatueringar!

Så ser Selena Gomez tatueringar ut

Liten not

Selena Gomez tatuering not

Selena Gomez första tatuering är en liten musiknot placerad på sidan av hennes högra handled. Anledningen till att det blev just det motivet är för att musiken har stor plats i hennes liv och influerar henne i mycket, något hon bland annat berättat för Access online.

Annons

Semikolon

Vacker tatuering med ett väldigt fint budskap. Selena Gomez, som var med och producerade serien 13 reasons why (13 anledningar varför), skaffade nämligen matchande tatueringar med några av seriens skådespelare – och resultatet ser du ovan. Selena, Alisha Boe och Tommy Dorfman har alla tatuerat in ett semikolon på sina handleder, och med hjälp av symbolen vill de öka medvetenheten kring psykisk ohälsa och därmed förebygga självmord.

Sunshine

Selena Gomez tatuering sunshine

Selena Gomez har inte gått ut med vad den här tatueringen står för, men många tror att det är en hyllning till hennes mormor, som hon en gång kallade "Sunshine" på Twitter.

Annons

Siffran 1

Selena Gomez har även tatuerat in siffran ”1” på höger sida av bröstkorgen. Det är en vänskapstatuering som hon gjort tillsammans med Courtney Lopez då de kallar varandra "actual #1."

Siffran 4

Förutom siffran 1 har Selena även ”4” tatuerat på kroppen. Även det är en vänskapstatuering som hon gjort tillsammans med sina bästisar Courtney Lopez, Ashley Cook och Raquelle Stevens. De alla har varsin identisk siffra tatuerad på olika delar av sina kroppar. Selenas sitter på hennes högra underarm.

När Selena visade upp tatueringen på Instagram skev hon bland annat:

"4, för att ni är min 4 för resten av livet. "

Betydelsefullt datum

Här syns en glimt av ytterligare en tatuering. Denna sitter ovanför Selena Gomez högra armbåge och i en intervju med CapitalFM har hon sagt att det är datumet för då hon genomgick sin njurtransplantation. Gomez har även berättat att hennes vän och donator Francia Raisa har en matchande tatuering.

Romerska siffror

Vid nacken har Selena Gomez tatuerat in "1976" i romerska siffror och det står för året då hennes mamma föddes. Så fint!

Bibelcitat

Här ser vi Selena Gomez tredje tatuering. Hon gjorde den någon gång under 2012, men höll den hemlig i över ett år. Placeringen är på låret och motivet är ett av artistens favoritcitat från bibeln, nämligen "God who strengthens me".

Artikelinspiration: Cosmopolitan

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons