Selena Gomez beauty-hack för perfekta ögonfransar

Selena GomezS

Selena Gomez har ett visst steg i sin sminkrutin som fått fansen att häpna. I en video på Tiktok visar Selena nämligen hur hon gör sina fransar med hjälp av en pincett – och vem älskar inte ett nytt beauty-hack!
25 maj, 2022
9 saker du inte visste om Selena Gomez
1:54

Efter reklamen: 9 saker du inte visste om Selena Gomez

(1:54)

Slå på ljud

På Tiktok kan du få tips om exakt vad som helst. I flödet med videos finns inspiration du inte ens visste att du sökte. Någon som nu delat med sig av ett riktigt supertips är självaste Selena Gomez.

Fixa snyggaste makeupen! Årets bästa ögonskuggspalett 2022

Detaljen som avgör i selena gomez ögonfrans-rutin

Selena har över 40 miljoner följare på Tiktok och delar flitigt med sig av olika videos. I en video som Selena publicerat visar hon hur hon gör en enklare snabb-sminkning. Det är efter att skådespelaren och artisten applicerat sin mascara på överfransarna som det spännande hacket avslöjas. Istället för att använda sig av mascara-borsten på underfransarna plockar Selena fram ett annat verktyg – som du garanterat redan har hemma!

Selena använder en pincett och duttar den mot mascaraborsten så att pincetten får mascara på sig. Sedan använder hon pincetten för att applicera mascaran på sina underfransar. På så sätt kan hon forma sina underfransar precis som hon vill!

Selena Gomez med pincetten

Först ser Selena till att pincetten får mascara på sig. Foto: Tiktok

Selena Gomez applicerar mascaran.

Sen använder hon pincetten för att applicera mascaran på underfransarna. Foto: Tiktok

Fansens lycka efter avslöjade pincett-tricket

Det står inga tvivel om att Selenas teknik för underfransarna är okänd för många. I kommentarsfältet syns nämligen förvånade följare som givetvis var tvugna att testa det nya sättet att applicera mascaran direkt.

”Vänta va?? Det här pincett-tricket är allt!!!”, skriver en person.

”OMG det här är en game changer. Tack Selena”, skriver en annan.

Foto: TT