Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kändisar som gjort slut 2022

01 nov, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som gjort slut 2022
All kärlek varar inte för evigt... Här listar vi några av kändisparen i Hollywood som valt att gå skilda vägar under året.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna härBrand logo
Hollywoodkändisarna som gift sig 2022 – se bilderna här

2022 var inte kärlekens år för Kim Kardashian och Pete Davidson eller Gisele Bündchen och Tom Brady. Snarare tvärtom. I år var nämligen året då de gled isär och gjorde slut.

Spana in fler exempel på Hollywoodstjärnor som blivit singlar under året här!

Kändispar som gått skilda vägar 2022

Kim Kardashian och Pete Davidson

Kim Kardashian och Pete Davidson

Även om Kim Kardashian och Pete Davidson bara dejtade i nio månader innan de valde att gå skilda vägar hann de bli ordentligt omskrivna under sin tid tillsammans. Uppbrottet bekräftades av en källa i början av augusti och en av anledningarna till att det tog slut ska ha varit för att de hade svårt att få ihop sina scheman.

Annons

Gisele Bündchen och Tom Brady

Gisele Bündchen och Tom Brady

Efter månader av spekulationer bekräftade Gisele Bündchen och Tom Brady den 28 oktober att de valt att separera – efter 13 år som gifta. I ett uttalande på Instagram skrev Gisele bland annat att beslutet att avsluta ett äktenskap aldrig är enkelt, men att hon och Tom vuxit ifrån varandra. Hon tillade att hon känner sig tacksam över deras tid tillsammans och att hon alltid önskar Tom det bästa.

Leonardo DiCaprio och Camila Morrone

Leonardo DiCaprio och Camila Morrone

I slutet av augusti i år kom beskedet att Leonardo DiCaprio och Camila Morrone valt att gå skilda vägar. Paret var tillsammans i fyra år.

Annons

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Alexis Bledel och Vincent Kartheiser

Efter åtta års äktenskap valde skådespelarparet Alexis Bledel och Vincent Kartheiser i år att avsluta sin relation. Skilsmässoansökan ska ha kommit in i augusti.

Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard

Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard

Även Emily Ratajkowski och Sebastian Bear-McClard har gått skilda vägar i år, efter fyra år som gifta. Beskedet kom i mitten av juli.

Annons

Bill Hader och Anna Kendrick

Endast sex månader efter att romansen mellan Bill Hader och Anna Kendrick bekräftades kom beskedet att skådespelarkollegorna valt att avsluta relationen och gå skilda vägar.

Bella Thorne och Benjamin Mascolo

Bella Thorne och Benjamin Mascolo

Efter två års dejtande förlovade sig Bella Thorne och Benjamin Mascolo i mars 2021. Förhållandet höll dock bara fram till i juni i år då de gick ut med att de valt att gå skilda vägar.

Billie Eilish och Matthew Tyler Vorce

Billie Eilish och Matthew Tyler Vorce

Billie Eilish och Matthew Tyler Vorce gick skilda vägar i maj i år. Uppbrottet ledde till en hel del ryktesspridning då många trodde att Matthew varit otrogen mot Billie, något han sedan förnekande i ett uttalande på Instagram; ”Ingen har varit otrogen mot någon. Relationer tar slut. Så enkelt är det. Att skapa rykten och ljuga på internet är farligt.”

Annons

Julia Fox och Kanye West

Julia Fox och Kanye West

I februari i år kom beskedet att Julia Fox och Kanye West gjort slut – efter bara två månader tillsammans. Uppbrottet bekräftades av en representant till Julia, som tillade att ex-paret fortfarande är goda vänner.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons