Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Svenska kändisarna som är gravida

23 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Alexandra Bring, Alida Morberg och Nicole Falciani
En hel del kändis-bebisar väntas komma till världen 2022 och 2023. Bland annat väntar skådespelaren Ida Engvoll sitt första barn och influencern Alexandra Bring blir snart trebarnsmamma. Se svenska kändisarna som väntar barn här!
Annons
Video: Tuva Novotny är gravid – bekräftar för ELLEBrand logo
Video: Tuva Novotny är gravid – bekräftar för ELLE

2022 har redan varit ett babyboom-år i kändisvärlden. Exempelvis har kändisar som Tuva Novotny, Sofi Fahrman och Molly Rustas välkomnat sina små till världen. Och fler kändis-bebisar är påväg! Här är de svenska kändisarna som är gravida och väntas välkomna sina småttingar i slutet på året och i början av 2023.

Ida Engvoll

Kärlek & Anarki-skådisen Ida Engvoll meddelade i oktober på galapremiären av Lars von Triers serie Riket Exodus, att hon väntar sitt första barn.

– Det känns jätteroligt och bra. Jag har inte varit hemlig med det här på något sätt. Men det är första barnet och jag är ungefär halvvägs, berättade Ida Engvoll.

Ida Engvoll
Ida Engvoll

Nicole Falciani

I augusti meddelande influencern Nicole Falciani att hon väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Berisha.

Annons

”Halva delen är jag och halva delen är min favoritperson. Vi längtar efter att få träffa dig”, skrev Nicole på Instagram i samband med avslöjandet. Hon har även berättat att paret väntar en liten flicka.

Alida Morberg

Bill Skarsgård och Alida Moberg väntar sitt andra barn, något som avslöjades när Alida Morberg visade upp gravidmagen på en pressträff i augusti.

– Det är jätteroligt. Superkul, sa Alida om graviditeten till Expressen.

Alida Morberg och Bill Skarsgård har sedan tidigare dottern Oona, född 2018.

Agnes Carlsson

I slutet av augusti avslöjade Agnes svärfar, Roger Pontare, att svärdottern och sonen Vincent väntar sitt första barn.

– Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, berättade Roger Pontare för Hänt.

Joanna Fingal

Influencern Joanna Fingal blir snart tvåbarnsmamma! I juni avslöjade hon på Instagram att andra barnet är påväg och att hon då var halvvägs i graviditeten. Joanna har sedan tidigare dottern Cleo, 2 år, tillsammans med sambon Daniel.

Annons

Alexandra Bring

I juni meddelade influencern Alexandra Bring att hon väntar sitt tredje barn. På Instagram la hon upp en bild på gravidmagen sittandes tillsammans med sina två döttrar. Senare avslöjade hon att det är en till liten flicka som väntas komma till världen!

Foto: TT, Instagram

Se också: Här är barnnamnen som spås bli populära 2023Brand logo
Se också: Här är barnnamnen som spås bli populära 2023
Annons