Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kändisar som gjort slut 2023

05 maj, 2023 
AvEmma Castman
Kändisar som gjort slut 2023
All kärlek varar inte för evigt... Här listar vi kändisparen som bestämt sig för att gå skilda vägar i år.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hollywoodkändisar som fyller jämnt under 2023Brand logo
Hollywoodkändisar som fyller jämnt under 2023

Med facit i hand var 2023 inte kärlekens år för varken Taylor Swift och Joe Alwyn eller Reese Witherspoon och Jim Toth. Spana in lista nedan och ta del av fler exempel på Hollywoodstjärnor vars kärlekslycka tagit slut under året.

Kändispar som gått skilda vägar 2023

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott träffades 2017, och har haft ett av-och-på-förhållande under stora delar av deras relation. I början av januari i år kom nyheten att de återigen gjort slut:

Annons

"Kylie och Travis har gjort slut igen. De skulle tillbringa semestern tillsammans, men hon åkte till Aspen för att vara med sin familj och sina vänner i stället", sa en källa till Us Weekly och fortsatte:

"Det här har hänt så många gånger tidigare, de är kända för att vara av och på, men förblir alltid vänner och fantastiska medföräldrar".

Taylor Swift och Joe Alwyn

Taylor Swift och Joe Alwyn

Efter sex år tillsammans bestämde sig Taylor Swift och Joe Alwyn för att avsluta sin relation. Paret blev tillsammans 2016, och så sent som i höstas kom rapporter om att deras förhållande var stabilt och starkt. Trots det valde de alltså att gå skilda vägar, och enligt en källa nära paret ska paret skiljts åt som vänner. Anledningen till att förhållandet tog slut är oklar, men enligt uppgifter till People ska det ha berott på att de varit för olika varandra.

Annons

Ariana Grande och Dalton Gomez

Två år efter det hemliga bröllopet började det cirkulera rykten om att Ariana Grande och Dalton Gomez separerat. Det var TMZ som rapporterade om nyheten att paret gått skilda vägar redan i början av 2023, och sedan dess har ett antal källor talat ut om situationen.

– Det var ett gemensamt beslut att skiljas. De hade problem redan innan januari, men de vill förbli bästa vänner, sa en källa till Page Six.

Billie Eilish och Jesse Rutherford

Billie Eilish och Jesse Rutherford

Så sent som hösten 2022 gick artisterna Billie Eilish och Jesse Rutherford ut med att de var ett par, men förhållandet varade bara ett par månader. I maj kom rapporter om att paret gått skilda vägar och kort därefter kommenterade en representant uppbrottet till sajten People:

Annons

– Vi kan bekräfta att de har gått skilda vägar men att de fortsätter vara goda vänner.

Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid

Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid

Under hösten 2022 började det spekuleras om en eventuell romans mellan Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid, då de fångats på bild tillsammans. Paret ska ha spenderat ett par månader ihop, men i februari i år kom nyheten att relationen nått sitt slut.

"De har båda otroligt hektiska karriärer och liv, och även om de försökte få tid för varandra räckte det verkligen inte för att få saker att fungera", förklarade en källa med insyn i parets vardag till Us Magazine.

Annons

Reese Witherspoon och Jim Toth

Reese Witherspoon och Jim Toth

Två dagar innan Reese Witherspoon och Jim Toth skulle fira sin tolvåriga bröllopsdag kom beskedet att de bestämt sig för att separera. Reese delade nyheten på Instagram, där hon bland annat beskrev hennes och Jims fina tid tillsammans, och poängterade att det viktigaste just nu är deras gemensamma son:

”Det är med stor eftertanke som vi har tagit det svåra beslutet att skilja oss. Vi har haft så många fantastiska år tillsammans och går framåt med djup kärlek och ömsesidig respekt för allt vi har skapat tillsammans. Vår största prioritet är vår son och hela vår familj när vi navigerar oss genom nästa kapitel. Sådana här saker är aldrig enkla, och extremt personliga”.

Annons

Bella Hadid och Marc Kalman

Bella Hadid och Marc Kalman

Bella Hadid och Marc Kalman har valt att gå skilda vägar. Det är en källa till E! News som uppger att modellen och designern efter två år tillsammans tagit ett vänskapligt beslut att gå skilda vägar.

– De var väldigt kära, men förhållandet nådde sitt slut och de bestämde sig för att göra slut, säger källan.

Förhållandet bekräftades 2021, och paret ska ha träffats i New York där de båda jobbar.

Cher och Alexander “AE” Edwards

Cher och Alexander “AE” Edwards

Under våren nåddes vi av nyheten att artisten Cher, 76, och rapparen Alexander ”AE” Edwards, 36, bestämt sig för att gå skilda vägar. Paret träffades i Paris i september 2022 och bekräftade relationen ett par månader senare. Anledningen till uppbrottet är ännu inte känd.

Annons

Elle Fanning och Max Minghella

Elle Fanning och Max Minghella

I april i år bekräftade skådespelaren Elle Fanning att hon och Max Minghella inte längre är tillsammans. Paret träffades under inspelningen av Teen Spirit 2018 och gjorde röda mattan-debut på Met-galan ett år senare. Sedan dess har de hållit relationen relativt privat, och anledningen till uppbrottet är ännu okänd.

Avril Lavigne och Mod Sun

Avril Lavigne och Mod Sun

Den 21 februari bekräftade tidningen Us att Avril Lavigne och Mod Sun gjort slut, efter mer än två år tillsammans.

Annons

"Avril och Mod Sun har varit på och av under de senaste två månaderna, men är inte längre tillsammans som ett par," sa en källa med insyn i förhållandet.

Camila Cabello och Austin Kevitch

Camila Cabello och Austin Kevitch

Efter åtta månaders dejtande bestämde sig Camila Cabello och Austin Kevitch för att gå skilda vägar i februari i år. Enligt uppgifter ska nyheten tillkännagetts i Kevitchs nyhetsbrev för hans dejtingapp Lox Club, och källor menar att paret var så upptagna med sina karriärer att det till slut blev omöjligt att få vardagen att gå ihop.

Annons

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette

I början av augusti kom beskedet att influencern Molly Rustas och Ross Andrew Paquette valt att gå skilda vägar, det meddelade Molly i ett inlägg på Instagram.

”Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Nu är det dags att läka”, skrev hon då.

Paret träffades 2018, förlovade sig 2020 och fick sonen Charlie 2022.

Peg Parnevik och Jesper Niklasson

Efter knappt två år tillsammans gick artisten Peg Parnevik och musikproducenten Jesper Niklasson ut med att de valt att dela på sig. Det var i podcasten Peg & Penny som Peg först kommenterade uppbrottet.

Annons

– Jag fattar att det är svårt att vara i en relation med mig för jag tror folk får en idé av vem jag är och sen när de får se verkligheten och bakom kulisserna, it’s not that pretty, säger hon bland annat i avsnittet och fortsätter:

– Det är alltid när det går så bra för mig i min karriär, det är då som allting totalt rasar i mitt privata liv.

Ellen Bergström och Niclas Lij

ellen bergström niclas lij

Det var i november 2017 som influencern Ellen Bergström och Bachelor-profilen Niclas Lij träffades för första gången. Kort därefter blev de ett par, och i april 2020 kom dottern Elsy till världen.

Nu har de dock bestämt sig för att gå skilda vägar. Det var i slutet av maj som Ellen och Niclas gick ut med nyheten på Instagram.

Foto: TT

Annons