Kändisar som gjort slut 2023

Kändisar som gjort slut 2023

All kärlek varar inte för evigt... Här listar vi kändisparen som bestämt sig för att gå skilda vägar i år.
05 maj, 2023
Hollywoodkändisar som fyller jämnt under 2023
1:28

Efter reklamen: Hollywoodkändisar som fyller jämnt under 2023

(1:28)

Slå på ljud

Med facit i hand var 2023 inte kärlekens år för varken Taylor Swift och Joe Alwyn eller Reese Witherspoon och Jim Toth. Spana in lista nedan och ta del av fler exempel på Hollywoodstjärnor vars kärlekslycka tagit slut under året.

Kändisarna som fått barn 2023

Kändispar som gått skilda vägar 2023

Kylie Jenner och Travis Scott

Kylie Jenner och Travis Scott
Chelsea Lauren/Shutterstock

Kylie Jenner och Travis Scott träffades 2017, och har haft ett av-och-på-förhållande under stora delar av deras relation. I början av januari i år kom nyheten att de återigen gjort slut:

"Kylie och Travis har gjort slut igen. De skulle tillbringa semestern tillsammans, men hon åkte till Aspen för att vara med sin familj och sina vänner i stället", sa en källa till Us Weekly och fortsatte:

"Det här har hänt så många gånger tidigare, de är kända för att vara av och på, men förblir alltid vänner och fantastiska medföräldrar".

Taylor Swift och Joe Alwyn

Taylor Swift och Joe Alwyn
TheImageDirect.com/TT

Efter sex år tillsammans bestämde sig Taylor Swift och Joe Alwyn för att avsluta sin relation. Paret blev tillsammans 2016, och så sent som i höstas kom rapporter om att deras förhållande var stabilt och starkt. Trots det valde de alltså att gå skilda vägar, och enligt en källa nära paret ska paret skiljts åt som vänner. Anledningen till att förhållandet tog slut är oklar, men enligt uppgifter till People ska det ha berott på att de varit för olika varandra.

Fansens teorier om Taylor och Joes uppbrott – efter kändisarna avföljt skådespelaren

Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid

Under hösten 2022 började det spekuleras om en eventuell romans mellan Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid, då de fångats på bild tillsammans. Paret ska ha spenderat ett par månader ihop, men i februari i år kom nyheten att relationen nått sitt slut.

"De har båda otroligt hektiska karriärer och liv, och även om de försökte få tid för varandra räckte det verkligen inte för att få saker att fungera", förklarade en källa med insyn i parets vardag till Us Magazine.

Reese Witherspoon och Jim Toth

Reese Witherspoon och Jim Toth
PA

Två dagar innan Reese Witherspoon och Jim Toth skulle fira sin tolvåriga bröllopsdag kom beskedet att de bestämt sig för att separera. Reese delade nyheten på Instagram, där hon bland annat beskrev hennes och Jims fina tid tillsammans, och poängterade att det viktigaste just nu är deras gemensamma son:

”Det är med stor eftertanke som vi har tagit det svåra beslutet att skilja oss. Vi har haft så många fantastiska år tillsammans och går framåt med djup kärlek och ömsesidig respekt för allt vi har skapat tillsammans. Vår största prioritet är vår son och hela vår familj när vi navigerar oss genom nästa kapitel. Sådana här saker är aldrig enkla, och extremt personliga”.

Cher och Alexander “AE” Edwards

Cher och Alexander “AE” Edwards
Shutterstock

Under våren nåddes vi av nyheten att artisten Cher, 76, och rapparen Alexander ”AE” Edwards, 36, bestämt sig för att gå skilda vägar. Paret träffades i Paris i september 2022 och bekräftade relationen ett par månader senare. Anledningen till uppbrottet är ännu inte känd.

Elle Fanning och Max Minghella

I april i år bekräftade skådespelaren Elle Fanning att hon och Max Minghella inte längre är tillsammans. Paret träffades under inspelningen av Teen Spirit 2018 och gjorde röda mattan-debut på Met-galan ett år senare. Sedan dess har de hållit relationen relativt privat, och anledningen till uppbrottet är ännu okänd.

Avril Lavigne och Mod Sun

Avril Lavigne och Mod Sun
Jim Ruymen/UPI/Shutterstock

Den 21 februari bekräftade tidningen Us att Avril Lavigne och Mod Sun gjort slut, efter mer än två år tillsammans.

"Avril och Mod Sun har varit på och av under de senaste två månaderna, men är inte längre tillsammans som ett par," sa en källa med insyn i förhållandet.

Camila Cabello och Austin Kevitch

Camila Cabello och Austin Kevitch
RMCL, NGRE / BACKGRID US / TT

Efter åtta månaders dejtande bestämde sig Camila Cabello och Austin Kevitch för att gå skilda vägar i februari i år. Enligt uppgifter ska nyheten tillkännagetts i Kevitchs nyhetsbrev för hans dejtingapp Lox Club, och källor menar att paret var så upptagna med sina karriärer att det till slut blev omöjligt att få vardagen att gå ihop.

Kändisarna Taylor Swift dejtat – och låtarna hon skrivit om dem

Foto: TT