Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisarna som fått barn 2023

27 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kändisar som fått barn 2023
Babylyckan är total! Paris Hilton, Blake Lively och Chrissy Teigen är några av Hollywood-kändisarna som välkomnat en liten bebis i år. Se alla kändisarna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet

Förra året rådde en total babyboom i kändisvärlden, och 2023 verkar inte vara ett undantag. I år väntas kändisar som Rihanna, Lindsay Lohan och Lykke Li bli föräldrar. Och några av dem har redan välkomnat sin lilla bebis till världen.

Se kändisarna som fått barn 2023 här!

Tuva Novotny

Förra året dök Tuva Novotny upp på ELLE-galans röda mattan med gravidmage och bekräftade att hon väntar barn. I november senare samma år dök de första bilderna upp på Tuva och Alexander Skarsgård med ett knyte i armarna på promenad i New York. Men först i år bekräftade Alexander Skarsgård för första gången att de blivit föräldrar. På premiären av Succession fick skådespelaren nämligen ta emot gratulationer för sin nyfödda bebis, något han tackade för.

Annons
Tuva Novotny.
Tuva Novotny.

Paris Hilton

I slutet av januari kom de glada nyheterna att Paris Hilton blivit mamma. I ett inlägg på Instagram delade hon med sig av nyheten och visade upp en bild på sonen Phoenix lilla hand.

”Du är redan så älskad att det inte ens kan beskrivas med ord” skrev Paris och kommentarsfältet överöstes med gratulationer till familjens nya tillskott.

Paris Hilton
Paris Hilton.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen och John Legend välkomnade sitt tredje barn i januari 2023. På Instagram visade de upp den nyfödda dottern tillsammans med sonen Miles, 4 och dottern Luna, 7.

Annons

”Här är hon! Esti Maxine Stephens. Hela huset är nu fullt av liv och vår familj kunde inte vara lyckligare. Pappa fäller en glädjetår varje kväll för att Luna och Miles är så kärleksfulla, och jag har precis fått lära mig att man ändå måste ha blöja på sig trots man gjort ett kejsarsnitt?! Vi är så lyckliga, och tack för all kärlek och gratulationer vi fått, vi ser dem alla!” skrev Chrissy.

Chrissy Teigen.
Chrissy Teigen.

Blake Lively

I februari rapporterade flera amerikanska medier att Blake Lively och Ryan Reynolds fått sitt fjärde barn. Nyheten kom efter att Blake Lively publicerat ett inlägg på Instagram där hon syntes utan gravidmagen samt skrev att hon varit upptagen. Page Six bekräftade sedan nyheten.

Annons
Blake Lively.
Blake Lively

Kaley Cuoco

I slutet av mars blev Kaley Cuoco och Tom Pelphrey föräldrar för första gången. Dottern Miranda välkomnades till världen den 30 mars, och Kaley delade med sig av de glada nyheterna på Instagram.

"Överlycklig och tacksam för detta lilla mirakel” skrev Kaley.

Kaley Cuoco.
Kaley Cuoco.

Kelly Osbourne

I januari berättade Kelly Osbournes mamma Sharon i sin talkshow att Kelly och Sid Wilson blivit föräldrar. Paret fick en dotter som de givit namnet Sidney.

Annons
Kelly Osbourne.
Kelly Osbourne.

Hilary Swank

Förra året meddelade Hilary Swank att hon väntar tvillingar tillsammans med maken Philip Schneider. I april 2023 berättade sedan skådespelaren att de välkomnat en flicka och en pojke till världen.

Hilary Swank.
Hilary Swank.

Daniel RadcliffE

Harry Potter-skådespelaren Daniel Radcliffe blev pappa för första gången under våren 2023. I april bekräftade nämligen skådespelaren och hans flickvän Erin Darke att de välkomnat en liten bebis till världen. Däremot har paret varit med restriktiva med att dela med sig av några fler detaljer om familjens nya tillskott.

Annons
Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe.

Foto: TT, Instagram

Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023Brand logo
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons