Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Justin Biebers känslomässiga sammanbrott efter bröllopet med Hailey

09 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Justin Bieber och Hailey Bieber
Livet som gift blev inte som Justin Bieber tänkt sig. I en ny intervju berättar nu artisten om den känslomässiga kollaps han genomgick efter bröllopet med Hailey Bieber.
Annons
10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey BieberBrand logo
10 inspirerande vårlooks från stilikonen Hailey Bieber

Justin Bieber och Hailey Bieber gifte sig i rådhuset i New York 2018, året därefter sa de ja till varandra igen under en bröllopsceremoni som hölls på lyxresorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina.

Justin Biebers känslomässiga sammanbrott efter bröllopet

Efter att paret ingått äktenskap i rådhuset fick Justin ett känslomässigt sammanbrott, det berättar han nu i en ny intervju i Ebro Dardens program The Ebo Show. Justin förklarar i avsnittet att livet som gift inte riktigt var så som han hade förväntat sig.

– Det är en resa. Jag kommer ihåg när jag gifte mig. Jag fick ett känslomässigt sammanbrott för jag trodde att äktenskapet skulle fixa alla mina problem, och det gjorde det inte, säger han och fortsätter:

Annons

– Du vill att din fru ska göra något som du inte gör. Ibland är det svårt att se sig i spegeln och inse att mannen, du kanske inte är den personen du trodde att du var. Det är ett resultat av trauma och omständigheter i livet.

Turbulenta äktenskapet fick Hailey att tveka

Hailey har tidigare berättat att Justins psykiska ohälsa har varit en utmaning för dem båda att hantera. Ibland har det till och med varit så pass turbulent i äktenskapet att Hailey varit nära att ge upp. Men som tur är har Justin och Hailey fortsatt att arbeta på sitt äktenskap ihop och tagit sig vidare trots motgångar.

Vidare i intervjun berättar Justin att hans tro kom att bli till stor hjälp när det gäller hans psykiska ohälsa.

Jag har varit väldigt offentlig om min resa inom tro och hur min relation med Jesus har hjälpt mig att inte vara så hård mot mig själv. Bara tanken på att jag är förlåten och att han leder mig genom denna resa, får mig dag för dag att bli bättre och bättre och inte vara för hård mot mig själv, säger Justin.

Foto: TT Källa: Cosmopolitan

Annons